Amber Herd će morati da proglasi bankrot jer nema 10,35 miliona da isplati Depa?

Tačna neto vrednost Amber Herd je predmet rasprave

  • 0
Amber Herd i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Sud u Virdžiniji (SAD) saopštio je zvaničnu presudu u slučaju Džoni Dep i Amber Herd - Dep nije kriv! Ovako su prvo izvestili vodeći svetski mediji, međutim, kako je sudija nastavila da čita presudu, obelodanila je da i Dep treba da plati zbog klevete u procesu, koji je trajao čak 6 nedelja.

Ipak, glumcu bivša supruga, prema odluci suda treba da se isplati suma od 10, 35 miliona dolara, a postavlja se pitanje da li Amber herd ima toliko novca.

Naime, još tokom suđenja, mnogi su komentarisali da, ukoliko Dep ne bude proglašen krivim, postoji mogućnost da Amber proglasi bankrot.

Tačna neto vrednost Amber Herd je predmet rasprave. Foks Biznis izveštava da je to 8 miliona dolara, dok Selebriti Net Vort navodi da je glumicina neto vrednost procenjena na 2,5 miliona dolara. Suđenje za klevetu je ogolilo finansije para i otkrilo da je Herd zaradila 10 miliona američkih dolara bruto prihoda između 2013. i 2019. godine.

Ipak, Depu će sada morati da plati čak 10, 35 miliona dolara.

Video: Dep pobedio, platiće mu milione za odštetu: Pogledajte reakcije Amber Herd tokom izricanja presude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA