≫ 

Više od 600 miliona potrošio na ostrava, 14 kuća i 45 luksuznih automobila: Džoni Dep je ne ovo trošio novac

Džoni nije štedeo, a neke je šokiralo na šta je sve glumac trošio milione

  • 4
Džoni Dep i Amber Herd Foto: Tanjug/AP/Elizabeth Frantz/Pool Photo

Glumac Džoni Dep dobio je tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd, zbog čega je ona dužna da mu plati 15 miliona dolara odštete, dok on njoj treba da plati dva miliona jer je sud uvažio i jednu tačku njene protivtužbe.

Na sudu se pričalo i o Džonijevim navikama trošenja o kojima je svedočio njegov bivši finansijski menadžer, Džoel Mendel. On tvrdi da je Dep od 1999. do 2016. godine zaradio više od 600 miliona dolara i da je u tom periodu postao jako neodgovoran s novcem.

Glumac je trošio novac na vile, luksuzne automobile, putovanja privatnim avionima, čak i ispucavanje pepela svog pokojnog prijatelja Hantera S. Tomsona iz topa. Takođe je trošio 100 hiljada dolara mesečno na lekara za zavisnosti, 10 hiljada dolara dnevno na osiguranje i 200 hiljada dolara mesečno za osoblje.

O Depovom ekstravagantnom trošenju saznalo se kada su Mendel i njegova bivša menadžerska firma podigli protivtužbu nakon što ih je glumac tužio za loše upravljanje njegovim novcem.

Bivši finansijski menadžer glumca tada je tvrdio kako njegov raskalašni životni stil košta više od 2 miliona dolara mesečno i da je upao u finansijske probleme, jer je ignorisao njegova učestala upozorenja.

Dep je u to vreme platio više od 75 miliona dolara na kupovinu i održavanje svojih 14 kuća, uključujući i dvorac u Francuskoj, te grupu ostrva na Bahamima, navodilo se u tužbi.

Takođe je kupio jahtu za 18 miliona dolara i čak 45 luksuznih automobila, uključujući i skupocene vintidž modele "rols rojsa".

Džoni je navodno trošio i oko 30 hiljada dolara mesečno samo na vina koja je nabavljao iz celog sveta, a njegova zavisnost o alkoholu i drogama našla se i u fokusu suđenja s Amber.

Amber je tvrdila da je Dep bio nasilan pod uticajem alkohola i droga, a isto je za nju govorio i on. Glumac u svom svedočenju nije porekao upotrebu opijata, ali tvrdio je i da to nikada nije postao pravi problem.

Još neke stvari na koje je Džoni potrošio gomilu novca su kolekcija gitara, skupoceni nakit, antikviteti, umetnine, ali i na izdržavanje svoje porodice i najboljih prijatelja.

Podsetimo, Dep i Herd venčali su se u februaru 2015. Razvod je okončan oko dve godine kasnije.

U središtu pravnog procesa bio je tekst iz decembra 2018, koji je napisala Herd za Washington Post u kojem je govorila o porodičnom nasilju. U članku se nije navodilo ime Džonija Depa, ali njegovi advokati su rekli da je bilo jasno da je Herd mislila na njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixy

    4. jun 2022 | 10:16

    Čovek je trošio svoj novac koji je zaradio , uglavnom to je sve nešto što može da proda .....ne bojim se ja za njega....nego šta ćemo mi sa ovom njegovom .....nema pas za šta da je ujede

  • Baba

    4. jun 2022 | 09:21

    Pravi Carli Sin 🥴🤣🤣🤣

  • Nata

    4. jun 2022 | 11:51

    Covek trosio svoje zaradjene pare.Sve on to moze da proda,ako ostane bez novca. Nego, mi obicni smrtnici...sta mi da prodamo?! Bubreg?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA