≫ 

Šakira završila u bolnici: Pozlilo joj kada je saznala da ju je Pike prevario, evo šta su lekari utvrdili

Lekari koji su prevezli Šakiru do bolnice u Barseloni otkrili su šta se desilo

  • 6
Šakira Shakira Foto: Shutterstock

Pevačica Šakira (45) doživela je strašnu neprijatnost kada se saznalo da je njen dugogodišnji partner Đerard Pike (35) vara, i to sa ženom koja je mnogo godina mlađa od njega.

Kako prenose strani mediji, ovaj par, koji je u vanbračnoj zajednici 12 godina i koji ima dvoje dece, sinove Milana i Sašu, potvrdio je da se rastaje i to u svega nekoliko rečenica.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - piše u saopštenju.

Španski mediji prenose da je Šakira pre nekoliko dana završila u bolnici kada je saznala za prevaru. Španski "Periodico" objavio je da je pevačica primljena u bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Ambulanta koja je prevezla Šakiru do bolnice u Barseloni otkrila je da je u pitanju bio napad panike i da pevačica nije ozbiljno bolesna.

Glavni razlog prekida je navodno činjenica da je kolumbijska pevačica uhvatila fudbalera u krevetu sa pomenutom ženom, koja je stutentkinja i ima 20 godina, dok je objavljeno da se Šakira uskoro seli iz Barselone.

Video: Šakira se skinula u novom snimku i pokazala da je i dalje kraljica mrdanja kukova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA