Šakira na bankovnom računu "teža" nekoliko puta od Pikea: Evo ko ima koliko miliona

Pevačica ima mnogo više dolara od bivšeg partnera

  • 5
Šakira i Đerard Pike dolari Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Pop zvezda Šakira i njen dvanaestogodišnji partner, fudbaler Đerard Pike, stavili su tačku na njihovu vezu, a sada se mnogi pitaju ko ima više novca od njih dvoje. 

Svetski mediji danima bruje kako je Pike, navodno, prevario pevačicu sa studentkinjom, a neki pišu da se razlaz desio zbog starije dame.

Ipak, ovakvi raskidi često intrigiraju javnost, te se sada na društvenim mrežama mnogi interesuju ko koliko ima miliona.

Iako su mnogi zgroženi činjenicom da je jedna od najlepših žena sveta prevarena, iznenađeni su i činjenicom da je Šakira mnogo bogatija od Pikea.

Prema različitim izvorima, Šakira ima neto vrednost od 350 miliona dolara. Naime, 45-godišnja Kolumbijka je prodala preko 75 miliona ploča što ju je učinilo jednom od najprodavanijih muzičkih umetnika na svetu.

Đerard je možda jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ali je zaradio znatno manje od svog partnera, navodi se da 35-godišnji defanzivac ima neto vrednost od 80 miliona dolara. Španski defanzivac se okušava u drugim poduhvatima, uglavnom poker turnirima, digitalnim događajima, i osnivač je i predsednik Kosmos Holdinga, sportske i medijske investicione grupe koju je pokrenuo sa Hirošijem Mikitanijem (osnivač i predsednik japanske kompanije za e-trgovinu Rakuten, Inc.), Edmund Chu, Nullah Sarker i Mike Evans.

Par ima dvoje dece koji se zovu Milan i Saša i vlasnici su imanja, od kojih je jedno vila u Majamiju.

Podsetimo, njih dvoje se nikada nisu zvanično venčali.

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA