≫ 

Nakon što je snimljena u vozilu Hitne pomoći, Šakira objasnila šta se zapravo desilo

Nagađalo se da je Šakira imala napad panike kada je saznala za suprugovu navodnu prevaru, te da je zbog toga završila u bolnici

  • 0
Šakira Shakira Šakira Foto: Profimedia/Getty images/Arturo Holmes

Šakira je nedavno snimljena u vozilu Hitne pomoći, a nakon nagađanja da joj je pozlilo kada je saznala da ju je navodno prevario suprug, fudbaler Đerar Pike, objasnila je šta se desilo.

Strani mediji su pisali da je Šakira imala napad panike, što je delimično istina, s obzirom na to da je otkrila da je njen otac Vilijam Mebarak Čadid pao i završio u bolnici.

- Ljudi, dobijam puno zabrinutih poruka jer sam nedavno viđena u vozilu Hitne pomoći u Barseloni. Samo sam htela reći da su te fotografije nastale kada je moj tata, nažalost, teško pao pa sam ga u vozilu Hitne pomoći otpratila do bolnice, gde se sada oporavlja - napisala je Šakira.

- Molim vas, šaljite mu sve najbolje želje i hvala vam svima kao i uvek na vašoj podršci - dodala je pevačica u svojoj objavi na Tviteru.

Uz objavu, Šakira je podelila i fotografiju sa ocem na kojoj se vidi da mu je lice puno modrica, što je posledica teškog pada koji je imao.

Podsetimo, Šakira i Pike su zajedničkim saopštenjem potvrdili da su prekinuli vezu iz koje imaju dva sina, Milana i Sašu. Iako se nagađa da je razlog raskida fudbalerova prevara, njih dvoje se nisu oglašavali tim povodom.

- Žao nam je što se razilazimo. Zbog dobrobiti naše dece, koja su najveći prioritet, molimo da poštujete našu privatnost - piše u zajedničkoj izjavi bivšeg para.

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA