Prve slike Šakire i Pikea nakon raskida: Pevačica nasmejana, fudbaler gleda u pod

Bivši par otputovao je u Češku da bodri sina Milana na bejzbol turniru

  • 0
Šakira, Đerar Pike

Foto: Profimedia Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial / Pau BARRENA/AFP

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike borave u Hluboki u Češkoj kako bi podržali sina Milana, koji se ovog vikenda takmiči na međunarodnom bejzbol turniru.

Njen prijateljski odnos sa njom trenutno nije u najboljem izdanju, ali ga održavaju zbog njene dece“, ekskluzivno pišu mamaraci španskog lista El Peridico.

Šakira na fotografijama sa turnira u Češkoj deluje smireno. Šakira pokušava da se nasmeje i pokaže svoju prijateljsku stranu navijačima koji joj prilaze, dok se čini da je Pike malo dalje, a na fotografiji koja je zabeležena, gleda u pod.

Slike pokazuju da su, uprkos tome što su fizički na istom mestu, svako za sebe i izbegavaju kontakt po svaku cenu, barem javno, kako je otkrio program Mediaset Espana 'Socialite', a ova Tv kuća ih je i snimila.

Milan, koji ima osam godina, član je katalonske ekipe koja se takmičila na Superkupu do 10 godina u bejzbol turniru. U takmičenju od 24 ekipe koje je počelo u četvrtak, tim je zauzeo četvrto mesto.

Tim Milana je završio na prvom mestu u svojoj grupi, ali je izgubio drugu utakmicu u nedelju, uskrativši Šakiri i najstarijem sinu Pikea mesto na podijumu takmičenja.

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA