≫ 

Bizarno! Ruska klinika za fekalije nudi popust uz kod "Amber Heard"

Nimalo prijatne detalje iz života bivšeg para neki su odlučili da iskoriste kao promociju

  • 0
Amber Herd Foto: Tanjug/AP

Tokom suđenja između bivših supružnika Džonija Depa (58) i Amber Herd (36) u javnost je izašao "prljav veš" iz njihove veze, uključujući i onaj da je Amber obavila veliku nuždu u Donijevom krevetu.

Nimalo prijatne detalje iz života bivšeg para neki su odlučili da iskoriste kao promociju.

Na jednoj klinici za fekalije u Rusiji koja nudi analizu izmeta, ponudili 15 posto popusta svima koji žele koristiti njihove usluge ako iskoriste kod "Amber Heard'"

- Mi u LabQuestu verujemo da niko ne može biti optužen bez dokaza. Nemoguće je biti otkazan samo zato što su osoba, brend, kultura, narod ili država prikladni za to. Zato vam uvodimo promo kod "Amber Heard" uz koji možete ostvariti 15% popusta na bilo koju analizu fekalija u LabQuestu - napisali su iz klinike.

Oni navode i da je akcije traje od 3. juna do 4. jula 2022. godine, a ovaj potez izazvao je brojne reakcije i definitivno privukao veliku pažnju.

Podsetimo, Džoni je na sudu dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno u jednoj tački.

Prema ovoj odluci, Dep je dobio tužbu za klevetu, pa njegova bivša supruga mora da mu isplati 15 miliona dolara, a on njoj 2 miliona dolara prema odluci suda. No, kada se svede račun, Amber je Depu dužna 13 miliona dolara, a zbog zakona Dep će dobiti  10,35 milona dolara.

Video: Dep pobedio, platiće mu milione za odštetu: Pogledajte reakcije Amber Herd tokom izricanja presude

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA