Prvi muž Britni Spirs pokušao da upadne na njenu svadbu: Sve prenosio na Instagramu, policija ga savladala

Aleksandar je uhapšen na licu mesta

  • 0
LA Premiere of "Once Upon a Time in Hollywood" Foto: Tanjug/AP

Venčanje Britni Spirs sa Semom Ašgarijem je navodno prekinuto u četvrtak kada se njen prvi muž Džejson Aleksander pojavio, pokušavajući da upadne na događaj.

Prema pisanju TMZ-a, Aleksandar je prenosio svoj pokušaj uživo na Instagram dok je prilazio obezbeđenju, rekavši da ga je pevačica pozvala.

Aleksander je  takođe rekao da je Spirs bila njegova „prva i jedina žena“ i da je planirao da upadne na njeno venčanje. On je uživo prenosio sve svoje radnje, dok nije nekako uspeo da dođe Britnine kuće i svadbenog šatora. Tada je, kako piše portal, došlo do „fizičke borbe“ i policija je pozvana na lice mesta.

Кako prenosi Variety, Aleksandar je uhapšen na licu mesta kada je policija otkrila da on ne sme da prelazi granice svog okruga. Prethodno je uhapšen u Frenklinu u Tenesiju zbog ugrožavanja uhođenja.

Advokat Britni Spirs, Metju Rozengart, kaže za TMZ da je "apsolutno besan" što je Džejson pokušao da upropasti venčanje i dodao da Aleksandera treba zatvoriti.

Rozengart je za TMZ rekao da je Britni bezbedna.

- Ja lično radim sa šerifovim odeljenjem da obezbedim da gospodin Alekander bude gonjen u najvećoj meri zakona.

Aleksander je Britnin prijatelj iz detinjstva; venčali su se 2004. godine, ali je zajednica poništena 55 sati kasnije.

On je dap javnu podršku Britni tokom pokreta #FreeBritney - prisustvovao je skupu ispred zgrade suda u Los Anđelesu u avgustu 2020. i rekao našim kamerama da su on i Britni nedavno komunicirali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA