≫ 

Ovako je izgledalo hapšenje Britninog prvog muža koji je pokušao da upadne na njenu svadbu

Dok je on ležao na podu, policajac mu je stavljao lisice, a kako izgleda, Aleksander se opirao hapšenju

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs, Sam Asghari, Sem Asgari Foto: Profimedia/VALERIE MACON/AFP

Venčanje Britni Spirs i Sema Ašgarija prekinuo je njen prvi muž Džejson Aleksander koji je pokušao da upadne na ceremoniju, ali je ubrzo uhapšen.

Aleksandar je prenosio svoj pokušaj uživo na Instagram dok je prilazio obezbeđenju, rekavši da ga je pevačica pozvala. On rekao da je Brinti bila njegova "prva i jedina žena" i da je planirao da upadne na njeno venčanje.

Kada je Aleksandar došao do Britnine kuće i svadbenog šatora došlo je do fizičke borbe, a policija je pozvana na lice mesta gde se dogodio incident.

Aleksander je uhapšen na licu mesta kada je policija otkrila da on ne sme da prelazi granice svog okruga, a paparaci nisu propustili priliku da u ovom izdanju uslikaju Brintninog bivšeg. Dok je on ležao na podu, policajac mu je stavljao lisice, a kako izgleda, Aleksander se opirao hapšenju.

Brinin advokat Metju Rozengart, kaže za TMZ da je besan što je Džejson pokušao da upropasti venčanje i dodao da Aleksandera treba zatvoriti, kao i da je Britni beznedna.

- Ja lično radim sa šerifovim odeljenjem da obezbedim da gospodin Alekander bude gonjen u najvećoj meri zakona - rekao je advokat.

Podsetimo, Aleksander je Britnin prijatelj iz detinjstva, venčali su se 2004. godine, ali je zajednica poništena 55 sati kasnije.

On je dao javnu podršku Britni tokom pokreta #FreeBritney - prisustvovao je skupu ispred zgrade suda u Los Anđelesu u avgustu 2020. i rekaoda su on i Britni nedavno komunicirali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA