≫ 

Albanka koja provocira Srbe u ljubavnom trouglu s glumcem i pevačicom: Vreli snimak na TikToku sve zbunio

Mnoge je šokirala situacija u kojoj se našla pevačica poreklom iz Albanije

  • 1
Dua Lipa

Foto: Profimedia/Action Press / Shutterstock Editorial, TikTok/fkawigs

Britanska pevačica poreklom iz Albanije, Dua Lipa, našla se u ljubavnom trouglu s glumcem Aronom Piperom i pevačicom FKA Tvigs.

Dua je snimljena kako se provodi s glumcem u noćnom klubu u Madridu i tom prilikom delovali su veoma prisno. Međutim, samo dan kasnije, njena koleginica je na TikToku objavila video na kom se strasno ljubi sa Aronom.

Mnoge je šokirala situacija u kojoj se našla pevačica poreklom iz Albanije, s obirom na to da su mnogi pomislili da su Dua i Piper u vezi, sve dok njena koleginica nije objavila video.

Novonastala situacija zbunila je, te se mnogi pitaju ko je tačno s kim, a ko od njih troje je "višak", te se Dua, koja često provocira svojim postupcima i izjavama, ovoga puta našla u centru skandala.

Podsetimo, njih troje su nedavno okončali dugogodišnje veze sa svojim partnerima. Lipa je prošle godine raskinula s Anvarom Hadidom, bratom popularnih manekenki Điđi i Bele Hadid.

Aron je najpoznatiji po ulozi u Netfliksovoj seriji "Elite", a bio je u tajnoj vezi s manekenkom Džesikom Goikoičeom, s kojom je nedavno raskinuo.

@fkatwigs 🥀 ♬ killer - FKA twigs

FKA Tvings bila je u ljubavi sa slavnim glumcem Robertom Patinsonom od 2014. do 2015. godine. Oni su se verili 2015. gdodine, a raskinuli 2017. Nakon njega bila je u vezi sa Šiom LeBoufom i Metom Hajlijem.

Video: Nisu samo grudi balkanske, nego i vrela krv, geni, telo... Lepotice poreklom s Balkana haraju svetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    10. jun 2022 | 15:38

    dua lipa nije poreklom iz albanije.njeni roditelji su iz pristine sa kosmeta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA