Jeziva istina o Džordžu Majklu: Poslednje dane provodio okružen drogom i muškim prostitutkama

Pevačev otac nije želeo da prihvati činjenicu da mu je sin homoseksualac "i nikad mu to nije oprostio"

  • 2
Džordž Majkl Foto: Tanjug/AP

Fanovi Džordža Majkla, pevača koji je preminuo na Božić 2016. godine, uskoro će biti u prilici da pogledaju dokumentarni film na kojem je radio pre smrti.

Biografija slavnog pevača koji je godinama krio da je homoseksualac biće prikazana po prvi put, a narator u filmu je upravo slavni pevač, koji otkriva malo poznate detalje iz života.

Turbulentna priča je stajala nedovršena godinama, a sada je produkcijska kuća dopunila film izjavama njegovih dugogodišnjih prijatelja i saradnika među kojima su Elton Džon, Riki Žervejs i Kejt Mos.

U filmu će biti otkriveno da je Majkl krio od celog sveta da je homoseksualac i da ga je to dugo mučilo. Živeo je dugo sa prvim partnerom, a kada je saznao da boluje od HIV- doživeo je najveći šok. Ostavio ga je i kajao se što nije bio uz njega kada je umirao. Njegova smrt je bila okidač da konačno prizna roditeljima da je homoseksualac.

Napisao im je pismo za koje je njegova majka rekla da je "nešto najlepše što je pročitala". Ona je oduvek znala da je gej i podržavala ga je, jer je njen rođeni brat, ujak Džordža Majkla, bio homoseksualac koji je na kraju zbog pritiska izvršio samoubistvo.

Pevačev otac nije želeo da prihvati činjenicu da mu je sin homoseksualac "i nikad mu to nije oprostio":

U filmu se otkriva i da je Majkl konzumirao drogu, da je jednom prilikom, pod uticajem, iskočio iz kola u pokretu, i da je nakon nekoliko neuspešnih pokušaja rehabilitacije pokušao da izvrši samoubistvo. Jedan izvor navodi da je čak 25 puta pokušao da se ubode nožem.

Kada nije snimao hitove, konzumirao drogu i bio na lečenju, Majkl je provodio vreme uz muške prostitutke. Zbog jednog incidenta je čak uhapšen, a pojedini tvrde da je koristio njihove usluge i teške droge sve do smrti.

Video: Premijera dokumentarnog filma Skok o poznatoj košarkašici Nataši Kovačević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darkizo

    13. jun 2022 | 01:37

    Izuzetan umetnik ali dzaba kada bolest uzme pod svoje... Homoseksualnost mora da se leci na vreme ☹️

  • Brando

    13. jun 2022 | 18:00

    Steta, veliki umetnik, jedan od najvećih, ogroman talenat, pesme ce trajati vecno.. Mogao je jos, rano je otisao. Obožavam da ga slusam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA