Teniski teren, spa centar, 5 spavaćih soba: Zavirite u vilu Britni Spirs u kojoj se venčala treći put

Krajem 2015. Spirsova je izdvojila 7,4 miliona dolara za vilu inspirisanu italijanskim stilom

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs, Sam Asghari, Sem Asgari, Džejson Aleksander Britni Spirs, Sam Asghari, Sem Asgari, Foto: Tanjug/AP

Pop zvezda Britni Spirs izgovorila je po treći put sudbonosno "da" Semu Asgariju u svojoj velelepnoj vili u Los Anđelesu.

Krajem 2015. Spirsova je izdvojila 7,4 miliona dolara za vilu inspirisanu italijanskim stilom u regionu Hiden doline u blizini Tauzend Ouksa. Od tada, ta prostrana matična baza od 21 hektar doživela je mnogo značajnih prilika u životu superzvezde pop muzike, a sve su se odigrale na svetskoj sceni - uključujući provokativne improvizovane Instagram plesne rutine, gole fotografije i naširoko viđene dokumentarne filmove objavljene tokom pandemije.

Ove nedelje raskošna i živopisna parcela bila je mesto iznenadnog venčanja sa dugogodišnjim dečkom Semom Asgarijem, a takođe i mesto gde je prvi muž Spirsove, Džejson Aleksander, uhapšen dok je pokušavao da uništi venčanje.

Uprkos tome što je Aleksander uhapšen i osuđen za upad na posed, vandalizam i zlostavljanje, ceremonija je prošla bez problema, zajedno sa 60 slavnih gostiju, uključujući Madonu, Paris Hilton, Dru Barimor, Selenu Gomez i Donatelu Versaće, koja je dizajnirala venčanicu vrednu 20.000 dolara.

Sama kuća je izgrađena 2000. godine, a nalazi se na parceli na vrhu brda u okviru naselja sa stražom. Unutar kitnjastih ulaznih vrata, predsoblje dvostruke visine prikazuje masivne stubove i stepenište od kovanog gvožđa. Mermerni podovi se nastavljaju u veliku prostoriju od 35 stopa, gde je kamin ušuškan između ugrađenih ormara.

Gurmanska kuhinja opremljena je prostranim centralnim ostrvom, ormarima od drveta i vrhunskim nerđajućim aparatima, a povezuje se sa kutkom za doručak sa prozorima i kaminom. Skoro sve sobe u prizemlju, uključujući biblioteku obloženu hrastovim pločama sa kaminom, gledaju na bujno zemljište, sa uređenim parkovima, cvetnim baštama, voćnjakom i terenom za golf sa tri rupe.

Tu je i poslednji motorni teren sa pristupom garaži za šest automobila (gde su postavljeni šator za venčanje i prostor za prijem), zajedno sa beskonačnim bazenom i odvojenim spa centrom uz paviljon od 1.200 kvadratnih stopa pored bazena sa sopstvenom kuhinjom.

Tu je i kontrolisani vinski podrum sa prostorom za 3.500 flaša i kupatilom, i konačno, osvetljeni teniski teren sa platformom za gledanje.

Na spratu je pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom, a glavna uključuje raskošno glavno utočište koje dolazi zajedno sa udobnim kaminom, prostorom za sedenje i privatnim balkonom.

Britnin raj na zemlji, kako ga fanovi nazivaju, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Trudna Britni Spirs objavila video u kom pokazuje trudnički stomak u razlučitim modnim kombinacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA