Voditeljka preminula 3 dana nakon što je napisala potresnu poruku: "Idem kući da umrem"

- Naše vreme ovde na Zemlji je završeno, žao mi je zbog toga. Ali nema više bola ili bolesti za vas sada - napisala je u svojoj objavi tada

  • 1

Poznata irska voditeljka Ejdin Kenedi preminula je u 43. godini usled teške bolesti, i to samo nekoliko dana nakon što je napisala ljudima da se mole za nju.

Ona je na Tviteru objavila fotografiju sa jedne od 12 transfuzija koje je imala, i rekla kako "krvari iz stomaka", a potom dodala da "ide kući da umre".

- Dakle, u životu mi ne ide baš dobro, i nimalo nisam bolje nego kada sam došla u bolnicu, tako da u suštini - idem kući da umrem, ali dobijam palijativnu negu - napisala je ona na Tviteru.

- Moja deca znaju. Ako ih ikada sretnete, i obratite pažnju na njih, znajte da su najljubaznija, najslađa i najzahvalnija deca - navela je voditeljka.

- Naše vreme ovde na Zemlji je završeno, žao mi je zbog toga. Ali nema više bola ili bolesti za vas sada. Nema više tuge ili traume - dodala je ona nakon toga, a njene reči sada zvuče još bolnije.

Ejdin ima dvoje dece, sina Jakuba i ćerku Evu koji su joj bili velika podrška u borbi za život, a jednom prilikom podelila je i crtež koji su joj nacrtali, uz dirljivu poruku.

- Za mamu, nadamo se da ćeš uskoro ozdraviti. Volimo te puno - pisalo je u njihovoj poruci.

Od voditeljke se putem društvenih mreža opraštaju brojni prijatelji i saradnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA