Ljubio se sa sestrom u usta na crvenom tepihu: Evo gde je i kako sada izgleda brat Anđeline Džoli

Neprepoznatljiv Džejms Hejven viđen je ovih dana tokom kupovine namirnica u Malibuu u opuštenoj šetnji

  • 3
James Haven Angelina Jolie Foto: Profimedia/ Shutterstock Editorial/Erik C Pendzich

Brat Anđeline Džoli, Džejms Hejven, nestao je iz javnosti nakon čuvenog poljupca sa svojom sestrom.

I dan-danas se priča o poljupcu, a mnogima je bio čudan odnos brata i sestre. Džejms je jedno vreme bio prisutan na gotovo svim paparaco fotkama popularne glumice - visok muškarac, neobičnog, ledenog izraza lica i uvek sa tamnim naočarima za sunce.

Ipak, to nije bio prvi put da je Džejms poljubio svoju sestru u usta na javnom događaju. Brat i sestra su se takođe poljubili na dodeli Zlatnog globusa ranije te godine. Naravno, Džejms je izjavio da je poljubac bio potpuno "nevin".

- Nisam dao Endži francuski poljubac - rekao je Hejven 2007. za Daily Mail.

- Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se da ode u Meksiko da završi snimanje "Prvog greha" sa Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oskaru i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar - dodao je Hejven.

Neprepoznatljiv Džejms Hejven viđen je ovih dana tokom kupovine namirnica u Malibuu u opuštenoj šetnji, a bio je obučen u belo sa kapom i naočarima za sunce na glavi.

Iako je nosio naočare i kapu, paparaci su ipak prepoznali i fotografisali. Nije mu bilo drago kada je video paparace, jer očigledno želi da živi miran život, daleko od kamera i scene.

Džejms je već 12 godina u vezi s devojkom Ešli Rejn, a prošlog leta paparaci su imali priliku da ga snime nakon dugo vremena, on je danas okrenut produkciji i režiji, baš kao i njegova sestra.

Kako danas izgleda Anđelinin brat, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA