≫ 

"Slušaj me ti, gubitniče!": Vlasnica restorana se obrušila na Pikea, pa ga uslikala sa nepoznatom plavušom

- Ono što me rastužuje je slava koja je ušla u tvoju glavu i to je patetično, ti si samo lik sa loptom - izjavila je vlasnica kluba

  • 2
Đerar Pike Foto: Profimedia/Pau BARRENA/AFP

Vlasnica restorana u Stokholmu na društvenim mrežama podelila je fotografije fudbaler Đerarda Pikea (32) i misteriozne plavuše sa kojom partija već nekoliko dana.

Prema rečima izvora koji se tamo našao, igrač Barselone, koji je nedano bio u žiži javnosti zbog ravoda sa Šakirom, odbio je da se pozdravi sa sinom vlasnice kluba i tako je naljutio, pa je ona podelila fotografiju na društvenim mrežama.

Kako saznaje Daili Mail, ime vlasnice je Katrin Zitomierski, a njena objava je ubrzo postala viralna. Naime, na fotograiji se može videti Pike koji na glavi ima kapuljaču i njegova pratnja sa roze kapom na glavi.

- Slušaj me ti gubitniče. Verovatno te želi većina žena na ovoj zabavi. Vidim te i odmah pomislim na svog sina. Bila sam jasna sa tobom. Lepo sam te pitala da pozdraviš mog sina i rekao si "ne". Zato što si ko? Tip koji može da igra sa loptom.  To me baš i ne impresionira - napisala je ona pa dodala:

- Ono što me rastužuje je slava koja je ušla u tvoju glavu i to je patetično. Ti si samo lik sa loptom. Znaš šta, karma je ku*va, i uješće te za zadnjicu - napisala je Katin ispod fotografije.

Nakon što je priča izašla u svim medijima, vlasnica restorana je progovorila o susretu sa Đerardom.

- Pitala sam ga da li može da pozdravi mog sina i on je rekao "ne". Malo iznenađena pitala sam ga opet a odgovor je bio isti. Nije bio nepristojan, nego malo arogantan. Pretpostavljam da je to zato što je poznati nogometaš, ali nisam ga srela pre toga. Kasnije sam uslikala fotografiju kako bih je objavila na svom Instagramu - ispričala je ona za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    23. jun 2022 | 08:00

    Pa ako je on samo lik sa loptom što je tražila da se on pozdravi sa njenim sinom......

  • 1%

    24. jun 2022 | 00:30

    A njen sin je tko?Netko kome mama ima club?Haha udario Ego-komplex

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA