≫ 

Britni Spirs i Sem Ašgari nisu otišli na medeni mesec: Pevačica se oglasila i otkrila razlog

- Tako je čudno kada se probudim i sve je novo, novi bazen, nova kuhinja, novi krevet. Mislim da sam u šoku! - napisala je Britni

  • 2
Britney Spears, Britni Spirs, Sam Asghari, Sem Asgari, Džejson Aleksander Foto: Tanjug/AP

Pevačica Britni Spirs pohvalila se na društvenim mrežama svojim novim domom, ali i priznala da ona i njen suprug Sem Ašgari još uvek nisu otputovali na medeni mesec.

Naime, Britni je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u šarenom bikiniju kraj novog bazena i obavestila pratioce da su se preselili u novu kuću nakon venčanja.

- Još nisam bila na medenom mesecu. Venčali smo se i uselili u novu kuću skoro u isto vreme što nije bilo najpametnije - napisala je pevačica.

Ona ne krije koliko je oduševljena novim bazenom jer, kako kaže, ima dobro lepo mesto za odmaranje kao i tobogan.

- Tako je čudno kada se probudim i sve je novo, novi bazen, nova kuhinja, novi krevet. Mislim da sam u šoku! - napisala je Birtni i dodala da je takođe oduševljena i novim dvorištem zbog kojeg misli da se njeni psi moraju osećati kao da su raju.

Podsetimo, Britni Spirs i Sem Asgari venčali su se u Los Anđelesu, a njihovu ceremoniju umalo je upropastio njen bivši suprug Džejson Aleksander.

On je upao na privatni posed u vreme kada su se poslednje pripreme pred venčanje privodile kraju, a sve je zabeležio putem uživo prenosa na Instagramu. Nakon privođenja, on je dobio zabranu prilaska pevačici.

Fotografiju Britni Spris pored novog bazena pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Trudna Britni Spirs objavila video u kom pokazuje trudnički stomak u razlučitim modnim kombinacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA