≫ 

Nove slike Breda Pita šokirale svet: "Šta mu se desilo, izgleda kao da je bolestan”

Bred je prvo najavio penziju, a zatim novim fotografijama dodatno zabezeknuo sve

  • 2
Bred Pit

Foto: Profimedia/Alamy

Holivudski glumac Bred Pit, koji je najavio panziju, pozirao je za jedan poznati časopis, a zbog njegovog izgleda mnogi su ostali škirani, ali i zabrnuti.

Bred je pozirao dok je ležao u cveću u plavoj košulji i ljubičastim pantalonama, ali "problem" nije bio njegov stajling već lice.

Ljudi su na društvenim mrežama pisali kako su "boje čudne i mrtve", kao i njegov izraz lica, a nije malo onih koji su konstatovali i da glumcu samo "treba sanduk".

Oni smatraju da Pit na ovim fotografijama deluje dosta starije, ali su pisali da im se ne dopada ni sam koncept fotografija koje, po njihovom mišljenju, sve "čine sablsnim".

"Zašto izgleda kao Rej Liota?", "Samo mu sanduk fali", "Izgleda kao mrtak", "Šta mu se dogodilo?", "Ovo je užasno, izgleda kao da je mrtav", "Volel bih da nisam videla ovo", "Izgleda kao voštana figura", samo su neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, Bred je najavio da bi mu film "Bullet Train", u kom mu je pripala glavna uloga, vrlo lako mogao da bude poslednji veliki projekat. Postao je, kako kaže, vrlo probirljiv kada su u pitanju ponude, a ono što za sada dobija ne zadovoljava njegove kriterijume.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizaveta Porodina (@elizavetaporodina)

- Smatram da sam u poslednjem semestru ili tromesečju - rekao je ranije Pit.

Video: Bred Pit imitirao Faučija, čuvenog epidemiologa koji frustrira Donalda Trampa

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA