Verenik Megan Foks napustio žurku obliven krvlju: Mašin Gan Keli razbio sebi čašu šampanjca o glavu

Iako je slomio sebi čašu o glavu, bivši reper je nastavio s nastupom i delovao je kao da ne mari zbog krvavog lica

  • 0
Machine Gun Kelly Foto: Profimedia/Splash/WavyPeter / SplashNews.com, Shutterstock Editoria/lJohn Salangsang, Instagram/Machine Gun Kelly

Verenik Megan Foks, Mašin Gan Keli razbio je čašu šampanjca o glavu tokom zabave koja se održala nakon njegovog koncerta i gde je ubrzo sve bilo prekriveno krvlju.

Naime bivši reper, a trenutno pank-rok zvezda, nastupao je u Medison Skver Gardenu ranije te večeri, a kasnije je sa svojim slavnim prijateljima otišao u jedan od luksuznih restorana u Njujorku, gde ih je počastio još jednim "performansom".

Dok je bio na pozornici tokom after-partija, Keli je uzviknuo "Boli me k****!" pre nego što je razbio staklenu čašu šampanjca sebi o glavu. Krv je počela odmah da mu lipti, a kako je moguće videti i na snimcima, on je nastavio da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo.

Da sve bude još gore, Mašin je snimak objavio na društvenim mrežama, odnosno na svom Instagram profilu.

Iako je slomio sebi čašu o glavu, bivši reper je nastavio s nastupom i delovao je kao da ne mari zbog krvavog lica. 32-godišnji muzičar prešao je ubrzo na sledeću pesmu, dok su mu okupljeni dodavali maramice kako bi zaustavili krvarenje.

Nakon žurke, Mašin Gan Keli je napustio mesto prekriven krvlju i držao se za ruku sa svojom partnerkom Megan. Njegova mrežasta roze majica takođe je bila umrljana krvlju, kao i njegov vrat i ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA