"U sigurnim je rukama, Kortni je sve vreme uz njega": Travisova bivša žena o njegovom zdravstvenom stanju

 
 
  • 1

- Travis je mnogo puta pobedio mnogo šta, tako da sam sigurna da će imati snage da i ovo prebrodi - rekla je Šana

Bivša žena Travisa Barkera, Šana Moakler, oglasila se na temu narušenog zdravlja bubnjara, pa se u saopštenju i zahvalila svima koji brinu za njegovo zdravstveno stanje.

Sana je takođe pohvalila njegovu sadašnju suprugu Kortni Kardašijan, jer je sve vreme uz njega, a ovo je mnogima zapalo za oko jer su mnogi spekulisali u kakvim su oni odnosima.

Što se Barkera tiče, kaže da veruje da su lepši dani blizu.

- Hvala svima koji su me pitali za mog bivšeg, oca moje dece. Znam da je u dobrim rukama i okružen ljubavlju. Najbolji lekari ga leče. Njegova prelepa žena Kortni mu takođe ne napušta stranu - naglasila je Šana, pa dodala:

- Nadam se da će brzo ozdraviti, te da nam i deca više neće biti ovako zabrinuta. Travis je mnogo puta pobedio mnogo šta, tako da sam sigurna da će imati snage da i ovo prebrodi.

Podsetimo, Travis je 2008. godine zajedno s još dva prijatelja bio u avionskoj nesreći. Imao je ozbiljne opekotiname po čitavom telu, te posttraumatski sindrom, kao i osećaj krivice što je preživeo. Veoma dugo nije smeo ni da pomisli na letenje.

To se promenilo 2021, kada je zajedno sa Kortni ušao u avion i otputovao u Meksiko na odmor.

Video: Kim Kardašijan se ne odvaja od mlađeg dečka: Usnimljeni zajedno za Dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA