Manekenka u "sramno" malom bikiniju: Vreli kadrovi pokazuju zašto je jedna od najpoželjnijih žena na svetu

Atraktivna 37-godišnja brineta nije uspela da pobegne od kamera na Mikonosu

  • 0
Revija Victoria's Secret - Izabel Gular Izabel Gular; Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji Viktorijin anđeo, Brazilka Izabel Gular, pokazala je celom svetu da nije bez razloga jedna od najtraženijih modela godinama unazad.

Atraktivna 37-godišnja brineta nije uspela da pobegne od kamera na Mikonosu, gde je oduševila prisutne izdanjem u izazovnom crnom bikiniju.

Zanosna manekenka pojavila se u oskudnom crnom bikiniji, koji je jasno otkrio njenu fantastiču formu izgleda kao da su je lično Bogovi pravili. Osim prepoznatljivih dugih nogu, Izabel je ovom prilikom pokazala i isklesane trbušnjake i telo bez grama viška.

Lepoticu koja nosi titulu Viktorijinog anđela sa najdužim nogama često možemo da vidimo u raznim bikinijima, i svaki je minijaturniji od prethodnog. A ovaj crni joj definitivno stoji savršeno.

Izabel je pucala od samopouzdanja u crnom bikiniju koji je jedva pokrio njena intimna područja, a njeno isklesano telo - duge noge, trbušnjaci i obla zadnjica mamile su poglede svih prisutnih.

Nove fotografije Izabel u bikiniju pogledajte u galeriji iznad.

Video: Poljubac golmana Ajntrahta i prelepe Brazilke posle pobede u finalu Lige Evrope: Kao da nikog nema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA