Madona zamalo uhapšena zbog simuliranja masturbacije: Objavila snimke iz prošlosti i iznela detalje

Kraljica popa evocirala je uspomene na društvenoj mreži Instagram

  • 0
Madona Foto: Profimedia/Avalon/B4859

Očito su pripreme za snimanje biografskog filma "Little Sparrow" izazvale pravu buru sećanja kod pop kraljice Madone.

Ona je učestvovala u pisanju scenarija s Dijablom Kodijem i Erin Kresidom Vilson, a navodno želi da bude i rediteljka tog filma o svom životu. I dok se čeka prva klapa priče u kojoj će kraljicu popa glumiti Džulija Garner, Madona uveliko evocira uspomene na društvenim mrežama.

Tako se na Instagram-storiju pozabavila pomeranjem granica, onih umetničkih, i ne stidi se da istakne koliko je ona važna u tome. Rekla je kako su granice koje je ona pomerila na početku svoje karijere utrle put najvećim muzičkim zvezdama današnjice, poput Majli Sajrus, Due Lipe i Kejti Peri.

Prisetila se i kako je zamalo bila uhapšena zbog simuliranja masturbacije na svojoj turneji "Blonde Ambition" 1990. godine.

- Policija mi je pretila da će me uhapsiti tri puta dok sam putovala svetom pevajući "Like A Virgin" tokom turneje "Blonde Ambition" - napisala je uz crno-beli snimak sebe tokom nastupa i dodala:

- Vatikan je otkazao sve moje nastupe u Rimu! Vidite kako sam vam utrla put, k..e?

Madona Printskrin: Instagram/madonna

Rekla je kako je tokom treće večeri svog nastupa u Torontu, u dvorani Skaj Doum, dobila upozorenje od lokalne policije da rizikuje hapšenje.

- Neću menjati svoj je**** šou - rekla je saradnicima.

Madonini nastupi i spotovi uvek su bili prepuni erotike, provokativni i kontroverzni, a na ovom konkretnom nastupu bacala se po krevetu i pipkala, tj. mazila samu sebe simulirajući samozadovoljavanje.

Osim uspomenama iz karijere koja traje više od četiri decenije i objavama majke šestoro dece koja puca od ponosa zbog svog podmlatka, Madona se trenutno na društvenim mrežama bavi aktuelnim američkom temama, poput ukidanja prava na abortus u toj zemlji.

U jednoj od poslednjih objava napisala je da je duboko očajna zbog zabrane abrotusa.

- Probudila sam se sa zastrašujućom vešću da je presuda Ro protiv Vejda poništena i da je zakon odlučio da kao žene više nemamo prava na svoja tela - rekla je zvezda i nastavila:

- Ova odluka je mene i svaku drugu ženu u ovoj zemlji bacila u duboki očaj. Sada je Vrhovni sud odlučio da prava žena više nisu ustavna prava. Zapravo, imamo manje prava od oružja. Bojim se za svoje ćerke.

Rekla je kako se boji i za sve žene u SAD.

- Pretpostavljam da je Bog ovo sada stavio na naša ramena jer je znao da smo dovoljno jake da podnesemo težinu toga. Dovoljno jake za borbu! Dovoljno jake da to nadvladamo. I tako ćemo pobediti! Pronaći ćemo način da zaštita prava na pobačaj postane savezni zakon. Dame, jeste li spremne za borbu? - napisala je Madona, koja je u pet dana od objave za nju dobila gotovo 450.000 lajkova.

Video: Madona pokazala zadnjicu nakon ugradnje silikona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA