≫ 

Noah Sajrus jedva izvukla živu glavu iz ralja zavisnosti: Zbog droge nisam mogla oči da otvorim

- Spavala sam i po 20 sati, bilo je užasno - izjavila je ona

  • 0
Noah Sajrus

Printskrin/youtube

Američka pevačica Noah Lindej Sajrus (22), sestra kontroverzne Majli Sajrus, godinama se borila sa napadima panike, a sve je pokušala rešiti lekovima za smirenje, na osnovu kojih je dobila zavisnost.

Naime, pevačica je napisala ceo album o ovom nemilom događaju u njenom životu, "The Hardest Part", gde je objasnila kako se godinama borila sa zavišnošću, kao i kako je izašla iz svega kao podebnik.

- Po ceo dan sam samo ležala, nisam mogla da otvorim oči. Tada sam shvatila da sam preduboko zaglibila i potražila stručnu pomoć - priznala je pevačica.

U intervjuu za Roling Stone, Noah je priznala da je koristila lekove za smirenje, jer joj je to jedino pomagalo da prevaziđe panične napade, kao i da je u tom periodu želela da učvrsti vezu sa tadašnjim dečkom, što joj je stvaralo dodatni pritisak.

- On ih je redovno uzimao, a ja sam želela da mu se prilagodim. Htela sam da postanem ono što je on želeo da budem. Milsila sam da je super to što radimo, i da se tako zbližavamo - izjavila je ona.

- Droge je bilo na svakom koraku, ali mi smo se držali tableta za smirenje. Kad sam osetila da mogu na trenutak da utišam glas u sebi koji mi je govorio da nisam dovoljno dobra, bilo je gotovo. Život mi se pretvorio u crnu rupu - oriznala je Noah, a onda dodala:

- Spavala sam i po 20 sati, bilo je užasno, ali dobro je da sam izašla iz svega kao pobednik. Sada se posle dužeg perioda osećam dobro u svojoj koži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA