Nakon šest godina veze i dvoje dece napokon rekla "da": Kirsten Danst udala se za kolegu sa seta

Glumac je početkom godine ispričao da su globalna pandemija i njihovo dvoje male dece otežali planiranje venčanja

  • 1
Screen Actors Guild Awards Foto: Tanjug/AP

Glumica Kirsten Danst (40) i njen dugogodišnji partner glumac Džesi Plemons (34) sada su zvanično venčani. Par već ima dvoje dece i zajedno su šest godina.

Venčali su se u luksuznom odmaralištu GoldenEye u Ocho Riosu na Jamajci prošlog vikenda, a vest je potvrdio i glumičin predstavnik, prenosi The Cut.

Kirsten i Džesi započeli su vezu još 2016. nakon što su se upoznali na snimanju serije "Fargo", u kojoj su glumili par, ali nisu počeli da se zabavljaju sve do završetka serije 2016. Verili su se godinu dana kasnije.

Par je takođe glumio zajedno u Netflixovoj drami "Power Of The Dog" iz 2021., u kojoj su glumili muža i ženu, a oboje su za svoje uloge bili nominovani za Oskara, ali nisu ih osvojili.

Glumac je Kirsten nazvao svojom ženom još na dodeli Oskara ove godine. Tada je voditeljka Ejmi Šumer (41) sela pored Plemonsa i pravila se da ne poznaje Kirsten dok je ona morala da stoji kraj njih dvoje, te je na kraju to postao jedan od najkontroverznijih trenutaka večeri.

- Kažemo da smo venčani jer osećam se kao da smo u braku - rekao je Plemons prošle godine.

Glumac je početkom godine ispričao da su globalna pandemija i njihovo dvoje male dece otežali planiranje venčanja, a sada, sedam meseci kasnije, napokon su stali pred oltar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA