Ovo je poslednja nada za Amber Herd: Glumica ulaže novu žalbu, ne da novac Džoniju Depu

- Time je sudski proces kompromitovan, a presuda bi trebalo da bude poništena i da se suđenje ponovi - naveli su advokati

  • 1
Amber Herd i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Bitka Amber Herd i Džonija Depa posle tromesečnog suđenja i brojnih ročišta na kojima su oboje iznosili prljav veš svog braka i dalje traje.

Po svemu sudeći, brakorazvodna parnica izgleda još nije završena uprkos sudskoj presudi da ona njemu isplati odštetu od 10,4 miliona dolara.

Glumica nikako ne želi da novac ode u Depove ruke, a njen advokatski tim, podneo je zahtev za novo suđenje, a kao razlog naveli su „da je tokom sudskog procesa postavljen pogrešan član porote”.

Glumičini advokati ističu da je umesto njega u poroti trebalo da se nađe 77-godišnji čovek, a da porotnik broj 15 ima 52 godine. Prema podacima iz sudskih dokumenata oba porotnika imaju isto ime i prezime.

- Time je sudski proces kompromitovan, a presuda bi trebalo da bude poništena i da se suđenje ponovi - naveli su advokati.

Podsetimo, Džoni je novac koji je zaradio prodajom nezamenljivih digitalnih tokena (NFT) darovao Klinici za dečije bolesti u Pertu. Radi se o sumi od oko 800 hiljada dolara, a to je novac koji je Amber obećala da će im dati kada se razvodila od glumca, ali se to nije dogodilo.

Video: Dep pobedio, platiće mu milione za odštetu: Pogledajte reakcije Amber Herd tokom izricanja presude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA