Kameron Dijaz se vratila glumi: Posle osam godina borbe s mentalnim problemima snima film

Suprug Mejden ju je ohrabrio da se povuče iz penzije i veoma je uzbuđen što je konačno uspeo

  • 0
Kameron Dijaz, Cameron Diaz Printskrin: Youtube/Westman Atelier

Kameron Dijaz (49) konačno se, posle osam godina pauze, vratila svom poslu i to filmom "Povratak u akciju".

Glumica je imala problema sa mentalnim zdravljem, a za to da postigne "duboko lično isceljenje" bilo joj je potrebno vreme, ali i dobri pomoćnici.

Kameron se tada povukla iz glume kako bi "vratila ravnotežu u svoj život", a sada otvoreno govori o svojoj odluci da njen prioritet konačno bude briga o njoj samoj i bližnjima. Suprug Bendži Mejden (43) pružio joj je svu podršku, a i to što je postala majka (ćerka Rediks danas ima dve godine) bilo je od vitalnog značaja da opet povrati fizičko i psihičko zdravlje.

Mnogi su je otpisali, ali u intervjuu za CBS, u emisiji "Subotom ujutru", zvezda filma "Vanila skaj" je priznala da joj je, bez obzira na probleme, nedostajala gluma tokom dugog odsustva.

- Snimanje filmova je posebna stvar, zabavno je biti njegov deo i vežbati uloge - rekla je Dijaz, pa dodala:

- Ali da, to je drugačiji način života i na neki način morate biti spremni da to uradite, a ja nisam bila spremna za to neko vreme.

Izvor blizak njenoj porodici rekao je za "Pipl" da ju je Mejden ohrabrio da se povuče iz penzije i da je veoma uzbuđen što je konačno uspeo. Pomogao je i Džejmi Foks koji ju je, kada se uverio da je bolje, svakodnevno proganjao da prihvati ulogu za Netfliks u komediji "Povratak u akciju".

Glumica je priznala da ju je majčinstvo definitivno promenilo i da je to doprinelo njenom konačnom oporavku. Upitana u čemu najviše uživa, rekla je da je to njena ćerka.

- Sve majke imaju taj trenutak kada gledaju svoje dete i nešto što radi prvi put. I sve su oduševljene! Procvetala sam! - priznaje Dijaz.

Takođe, poručuje da je u odnosu sa ćerkom imperativ reč popraviti.

- Na primer, ako se razneseš, popravi to i reci: "O moj Bože, nisam to htela da ti kažem ili učinim. Ako povredim tvoja osećanja ili te uznemirim, samo želim da znaš da je i mama čovek".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA