Žena mačka pokazala bezvremensku lepotu: Hale Beri (55) uslikana bez trunke šminke na ulicama Njujorka

Paparaci su uslikali Bondovu devojku na ulicama Njujorka i to u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke i sa razbarušenom kosom

  • 0
Hali Beri, Halle Berry Foto: Profimedia/Alamy/MediaPunch Inc / Alamy

Jedna od najlepših glumica Holivuda, Hale Beri, pokazala je da i u šestoj deceniji izgleda fantastično i bolje nego neke duplo mlađe žene.

Paparaci su uslikali Bondovu devojku na ulicama Njujorka i to u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke i sa razbarušenom kosom.

U pauzama između snimanja filma "Naš čovek iz Džerzija" ona je iskoristila priliku da se prošeta i vidi s prijateljima. Čim je završena prva scena, Hale je skinula šminku i presvukla se u udobnu, široku letnju haljinu sa boho dezenom sa dubokim dekolteom i širokim rukavima.

Do izražaja su došle njene zategnute noge, ali i tanak struk koji mnoge žene priželjkuju. Ono što su mnogi primetili je i neobična frizura, kratko ošišana kosa sa tamnim korenom i svetlim pramenovima.

Da bi upotpunila svoj izgled, prebacila je veliku kožnu torbu preko ramena i pobrinula se da ima punjač za telefon za naporan dan koji je pred njom.

Prošlog meseca, Hale je na društvenim mrežama objavila par postova protestujući zbog poništavanja presude Rou protiv Vejda od strane Vrhovnog suda, rekavši da je ljuta odlukom da se ženama ukine ustavna zaštita za abortus.

- Besna sam! Ono što je Vrhovni sud uradio je strašno. Nešto mora da se uradi. Oružje ima više prava od žena. Zaustavite ovaj rat protiv žena i držite svoje zakone dalje od naših tela - napisala je glumica dobitnica Oskara na Instagramu, uz slike ljudi koji protestuju protiv ove odluke i dodala:

- Lečenje vanmaterične trudnoće je abortus. Lečenje "pregrađene" materice je abortus. Lečenje pobačaja koji vaše telo neće otpustiti je abortus. Ukoliko ne možete da izvršite ove abortuse, vi umirete. Vi umirete.

Kako Hale izgleda u potpuno prirodnom izdanju u šestoj deceniji, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA