Otkriven pol drugog deteta Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona

Kloi i Tristan trenutno nisu zajedno, a bebu že roditi surogat majka

  • 2

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson imaju ćerku Tru, a sada će dobiti i jednog sina, tvrdi dobro obavešteni izvor za „E!News".

Bebu će roditi surogat majka, na koju čuvena starleta gleda kao na jedan od najvećih blagoslova ikad.

- Izuzetno je zahvalna. Molimo vas da je ispoštujete, sada je maksimalno fokusirana na svoju porodicu i čuvanje privatnosti - istakao je njen predstavnik za medije.

Kim Kardašijan je, inače, ranije govorila kako se Kloi nada da će dobiti dečaka. Po svemu sudeći, ta će joj se želja uskoro ispuniti.

Podsetimo, Kloi i Tristan trenutno nisu zajedno. Pored toga što ćerku podižu udruženim snagama, gotovo da nisu ni u kakvom kontaktu od proteklog decembra.

Oko njihovog poslednjeg raskida se bila podigla ogromna prašina, kako se saznalo da je košarkaš ne samo prevario starletu, već i napravio dete drugoj ženi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza Lazarevic

    17. jul 2022 | 13:19

    Dodjite kod cika Laze.

  • Milan

    17. jul 2022 | 05:43

    Ajoooj želim im sve najljepše. Ja kloji pratim već dugo vremena ona je meni preslatka. I jako pametna cura. Jedna je od najboljih u struci. Neka uzivaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA