Vudi Harelson se prisetio batina koje je dobio u Hrvatskoj: "Umalo me ubila džudo banda"

Glumac se prisetio kako se početkom 2000-ih sprijateljio sa "pogrešnim" devojkama na dubrovačkoj plaži. Njihovi dečaci su bili članovi "opasne bande" pa je Vudi postao njihova meta

  • 0
Woody Harrelson, Vudi Harelson Foto: Profimedia/MediaPunch Inc/Alamy

U Split su stigla mnoga holivudska lica, među njima i glumac Vudi Harelson koji je svojevremeno otkrio da se zamerio momcima u Hrvatskoj koji su ga umalo prebili zbog zgodnih devojaka.

Pre deset godina, Vudi Harelson je u intervjuu za novi broj Plejboja rekao da mu je uloga tupog barmena u humorističnoj TV seriji 1980-ih "Živjeli" pomogla da ne umre u Hrvatskoj.

Glumac se prisetio kako se početkom 2000-ih sprijateljio sa "pogrešnim" devojkama na dubrovačkoj plaži. Njihovi dečaci su bili članovi "opasne bande" pa je Vudi postao njihova meta.

- Ti momci su silazili sa brda. Izgledali su kao nekakva hrvatska džudo banda. Došli su da me ubiju jer sam bio sa tim zgodnim devojkama. Bili su spremni da me rastrgnu. Onda me je jedan od onih gadnih momaka prepoznao sa američke TV i na kraju smo zajedno izašli na piće. Kunem se, da nisam bio na 'Živjeli', umro bih na toj plaži u Hrvatskoj - rekao je Harelson.

Naime, komičar Kris Rok i njegova devojka Lejk Bel i Vudi Harelson i njegova supruga Lora Lui snimljeni su u društvu prijatelja glumca Dejvida Spejda i Saše Barona Koena na večeri u jednom splitskom restoranu.

Na terasi iznad Dioklecijanove palate poznata lica uživala su u hrvatskim delicijama. Koliko će slavni tim ostati u Hrvatskoj i gde boravi, još nije poznato, ali izgleda da su se dobro zabavili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA