Tragedija na koncertu The Weeknd-a: Muškarac preminuo nakon pada sa pokretnih stepenica

Zvaničnici kažu da je 32-godišnji muškarac odveden u Univerzitetsku bolnicu Tomas Džeferson nešto posle 23 časova, a da je proglašen mrtvim nekoliko minuta posle ponoći

  • 0
The Weeknd Foto: Tanjug/AP

Muškarac je preminuo nakon što je pao sa pokretnih stepenica tokom koncerta grupe The Weeknd-a u Filadelfiji.

Naime, posetilac koncerta, koji još uvek nije identifikovan, zadobio je povredu glave nakon što je pao sa velike visine na stadionu Linkoln Fajnenšel Fild 14. jula, potvrdila je Policijska uprava Filadelfije za "The Post".

Zvaničnici kažu da je 32-godišnji muškarac odveden u Univerzitetsku bolnicu Tomas Džeferson nešto posle 23 časa, a da je proglašen mrtvim nekoliko minuta posle ponoći.

Nakon istrage, policija je saopštila da se čini da je muškarac slučajno pao.

Potpredsednik za komunikacije fudbalskog tima Filadelfija Igls, koji upravlja Linkolnom, Bob Lendž rekao je da se incident verovatno dogodio nakon što je koncert završen dok su ljudi izlazili iz zgrade.

Podsetimo, organizator koncerta Live Nation takođe je bio zadužen za koncert Travisa Skota na festivalu "Astroworld" u Hjustonu kada je poginulo deset ljudi, a nekoliko stotina bilo povređeno.

Vikendova turneja "After Hours til Davn" prikazuje pevačeve vrhunske pesme sa njegovog četvrtog i petog studijskog albuma, "After Hours" i "Davn FM" iz 2020. godine, koji je objavljen ranije ove godine.

Turneja je prvobitno trebalo da počne u Rodžers centru u Torontu, ali je odložena zbog nestanka struje širom zemlje, zbog čega je nastup u Filadelfiji bio koncert na otvaranju.

Obožavaoci Vikenda dugo su čekali na njegovu turneju, koja je trebala da počne 2020. godine, ali je dva puta odlagana zbog pandemije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA