≫ 

Kim tajno otputovala kod Pita u Australiju: Starleta pokušala da sakrije posetu, ali ih je on odao

Romantičan gest Kardašijanove naišao je na oduševljenje javnosti, a njoj je sigurno bilo i lako da napravi romantičan gest, s obzirom na to da je pre nekoliko meseci pazarila privatan avion

  • 0
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson Foto: Tanjug/AP

Starleta i rijalija zvezda Kim Kardašijan je rešila da napravi pauzu od obaveza, te da otputuje u Australiju kod svog dečka Pita Dejvidsona.

Naime, Pit se trenutno nalazi u Australiji gde radi na novom filmu,  a on i Kim se nisu videli četiri nedelje.

Romantičan gest Kardašijanove naišao je na oduševljenje javnosti, a njoj je sigurno bilo i lako da napravi romantičan gest, s obzirom na to da je pre nekoliko meseci pazarila privatan avion.

Kim je, kako se navodi, provela četiri dana sa Pitom, a za to vreme uglavnom su bili u hotelskoj sobi. Ipak, jedne večeri su rešili da odu u restoran, a sada je otkriveno i kako su tamo uživali.

Konobar italijanskog restorana u mestu gde su bili Kim i Pit ispričao je da je posluživao slavnu starletu i njeno društvo, a na kraju je ceh bio 576 australijskih dolara, odnosno oko 400 evra.

Ovaj momak je takođe ispričao da je Kim platila račun, te da je ostavila i veliki bakšiš, ali nije otkrio o kom iznosu se radi.

Kako je ispričao, oni su uživali u salatama, tartufima, picama i ribljim jelima, te slatkišima poput čokoladne torte i slatke pice sa Nutelom.

Da nije bilo njega, Kim bi uspela u svojoj nameri da njen put do Australije prođe neprimećeno, a ona se inače već vratila u Ameriku.

- Ovde je samo da bi bila sa Pitom i ne želi da joj niko smeta. Javila bi se ukoliko naletite na nju, ali definitivno nije želela da se fotografiše sa ljudima - rekao je konobar.

Kako je otkriveno, kada bi htela da napusti hotel u kom su odseli, ona bi koristila izlaz za osoblje, kako je ne bi videli drugi gosti hotela. Takođe, koristila je i automobile kao mamce da bi izbegla paparace.

Video: Meksička Kim Kardašijan ima i svoj video za odrasle: Zaboravićete na Diletu Leotu zbog nje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA