Zbog uloge se potpuno promenio: Pirs Brosnan se maskirao u starca od 89 godina

Paparaci su uslikali holivudskog glumca na setu tokom pauze, ali su ga i oni jedva prepoznali

  • 0

Bivši Džejms Bond Pirs Brosnan spreman je na sve za ulogu, a ovog puta, na snimanju filma "The Last Rifleman" se transformirao u ratnog veterana.

Paparaci su uslikali holivudskog glumca na setu tokom pauze, ali su ga i oni jedva prepoznali. Pirs u filmu glumi veterana Drugog svetskog rata, Bernarda Džordana, koji ima 89 godina, a za tu ulogu promenio je izgled u potpunosti, pa je njegov izgled na snimanju privukao je poglede mnogih.

Glumac je obukao crno odelo na kojem se nalazi nekoliko ratnih medalja, u ruci je nosio drveni štap, a zarad uloge je imao i sedu kosu i starački izgled.

Na nekoliko fotografija Pirs Brosnan je i mahao obožavaocima koji su se okupili kako bi ga videli na snimanju.

Radnja filma pratiće starog vojnika koji beži iz svog staračkog doma u Severnoj Irskoj kako bi otputovao u Francusku da oda počast svojim palim saborcima na 75. godišnjicu iskrcavanja u Normandiji na Dan D.

Inače, priča je inspirisana veteranom Drugog svetskog rata Bernardom Džordanom koji se sa 89 godina, zaista iskrao iz svog staračkog doma u Istočnom Saseksa. Ukrcao se na autobus za Portsmut, potom na trajekt za Francusku i krenuo u Normandiju na obežavanje 70. godišnjice iskrcavanja na Dan D u julu 2014. godine.

Kroz svoje putovanje, on pronalazi hrabrost da se suoči sa svojom prošlošću dok odaje poslednju počast svom najboljem prijatelju, koji je izgubio život 6. jula 1944. godine.

Prema pisanju stranih medija, film bi trebalo da počne da se prikazuje u bioskopima tek sledeće godine.

Video: Mili sa prelepom suprugom i decom u Veneciji na izložbi o Džejmsu Bondu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA