Koristio privatni avion za 14 minuta leta: Posle Kajli Džener, bahatost pokazao i Drejk, fanovi ga napali

Prema podacima s Tviter profila koji prati letove poznatih, muzičar je leteo od Hamiltona do Toronta, dva grada koja su jako blizu jedan drugog, a kolima je vremenska udaljenost svega 50 minuta

  • 0
Drake, Drejk Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/Rob Latour

Kanadski reper Drejk razbesneo je javnost kada je svoj privatni avion koristio zarad 14 minuta leta i tom prilikom potrošio oko 1500 litara goriva.  

Naime, prema podacima s Tviter profila koji prati letove poznatih i slavnih, muzičar je leteo od Hamiltona do Toronta, dva grada koja su jako blizu jedan drugog, a kolima je vremenska udaljenost svega 50 minuta. 

Kanađani će se žaliti na klimatske promene, a onda će platiti hiljade dolara za Drejkov naredni koncert, ponašajući se kao da ne koristi privatni avion za letove od Hamiltona do Toronta - poručio je kanadski reporter Temur Durrani na Tviteru, nakon što je saznao za njegov let.

Mnogi Drejkovi fanovi takođe su razočarani ovakvim ponašanjem i bahatošću, a društvene mreže su se usijale. 

- Drejk je upravo leteo 14 minuta svojim privatnim avionom i ispustio četiri tone ugljen dioksida. To je ista količina emisija koju prosečna osoba napravi za godinu dana. Trebalo bi mu sat vremena vožnje za istu udaljenost. Ovo je zločin - komentarisao je jedan tviteraš.

Nakon niza prozivki, reper je na Instagramu prokomentarisao situaciju, rekavši da on nije bio na tom letu.

- Ovo je samo bilo premeštanje aviona u vazdušnu luku gde mu je mesto. Za svakoga ko je zainteresovan za logistiku... niko nije leteo - napisao je reper.

Podsetimo, i Kajli Džener nedavno je iskoristila privatni avion za putovanje iz Kamarila u Kaliforniji do Van Nujsa i tim potezom razbesnela brojne obožavatelje, koji su je zbog toga kritikovali na Tviteru.  Let influenserke trajao je svega 12 minuta, s obzirom na to da je udaljenost gradova otprilike 60 kilometara (sat vremena vožnje automobilom).

Video: Kardašijanke padaju u zaborav: Majka poznatog košarkaša ima najzanosnije obline na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA