≫ 

Prvi muž Džej Lo otvorio dušu: Priznao da ima emocije prema njoj, pa otkrio šta mu je rekla prve bračne noći

- Džej obožava da bude zaljubljena, ali budimo realni, pa verila se šest puta. Ben joj je četvrti muž. Ja sam bio prvi, i rekla mi je da sam ljubav njenog života.

  • 0
Dženifer Lopez i Ojani Noa Foto: Profimedia/Getty images/Ethan Miller, Instagram/ojaninoa1

Bivši muž Dženifer Lopez, Ođani Noa oglasio se i rekao da brak između Džej Lo i Bena Afleka neće dugo trajati kao i da su mu se emocije prema pevačici vratile.

Naime, Ođani je prvi muž Dženifer Lopez, kog su mnogi već i zaboravili. Bio je oženjen lepom glumicom i pevačicom i nakon razvoda 1998. su ostali prijatelji, kako kaže poznaje je, u dušu i bole ga tračevi da ga je "šutnula".

- Džej obožava da bude zaljubljena, ali budimo realni, pa verila se šest puta. Ben joj je četvrti muž. Ja sam bio prvi, i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Dok smo ležali u krevetu prve bračne noći, rekla je da ćemo zauvek biti zajedno -  rekao je Ođani i dodao:

- Mi smo prijatelji decenijama, ja nisam tamo neki konobar s kojim je ona bila, već sam bio maneken, oženjen najlepšom ženom koju sam ikada video. Postala je mega zvezda dok smo bili zajedno, i svi paraziti koji su je okruživali presudili su našem braku. Godinama sam ćutao, hteo sam samo da nastavim svoj život. Ali sada su mi se vratile sve emocije - rekao je Noa.

Ođani je takođe otkrio i kako je osvojio pevačicu, jer iako ne želi da ga nazivaju konobarom, priznaje da je upravo taj posao obavljao kada su im se pogledi prvi put susreli.

- Došla je jedna večeri u restoran u kojem sam radio, sa prijateljicom i asistentkinjom. Tada je snimala film 'Krv i vino'. Došla je i sledeće večeri, sele su za bar, a ja sam nosio porciju pomfrita drugoj mušteriji. Dženifer je videla krompiriće dok sam prolazio i rekla, jao, pa to izgleda baš ukusno. Samo sam joj predao celu porciju bez reči - prisetio se on za kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA