Kristina Riči je sa 9 godina saznala šta je homoseksualnost, a objasnio joj je Džoni Dep

- Džoni je zapravo osoba koja mi je objasnila homoseksualnost kada sam imala devet godina - rekla je Kristina Riči

  • 0
Kristina Riči i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Glumica Kristina Riči (42) gostovala je u emisiji SiriusKSM Endija Koena i otkrila da joj je glumac Džoni Dep (59) prvi put objasnio šta je homoseksualnost kada je imala devet godina.

U emisiji uživo govorila je o aktuelnoj sezoni 'Žutih jakni', kao i o predstojećoj Netfliks seriji, i podsetila da je o konceptu homoseksualizma prvi put saznala na svom prvom filmskom setu.

- Džoni je zapravo osoba koja mi je objasnila homoseksualnost kada sam imala devet godina - rekla je ona, što je navelo Koena da zatraži kompletnu pozadinu.

- Nešto se desilo na snimanju i neko nije bio dobar prema nekom drugom, pa su rekli: 'Ma, možda je homofob'. A onda sam rekao: 'Pa, ne razumem šta je to -rekla je Riči.

Tada ju je glumica Vinona Rajder (50), sa kojom je radila na filmu 'Sirena' iz 1990. godine, pozvala u svoj trejler i dala je na telefon sa Depom, sa kojim je tada bila u vezi. Prisetila se kako joj je Dep stvari objasnio 'veoma bitno' i najjednostavnijim rečima.

- To je kada muškarac želi da ima s*** sa muškarcem. A kad žena hoće da ima s*** sa ženom', a ja sam rekao: 'A, dobro.' - otkrila je Kristina.

Kristina Riči i Džoni Dep kasnije su zajedno glumili u filmovima kao što su 'Prezir Las Vegasa' 1998. i 'Dolina snova' 1999. godine.

Video: Direktno sa aerodroma: Džoni Dep stigao da primi zlatnu medalju za zasluge na Dan državnosti Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA