En Heč više nije stabilno: Holivudska glumica pala u komu i bori se za život

- En ima plućnu povredu koja zahteva mehaničku ventilaciju, a njene opekotine zahtevaju hiruršku intervenciju - rekao je njen predstavnik za medije

  • 0
En Hek Foto: Profimedia

En Heč (53) bila je u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u petak u Los Anđelesu, ali njen predstavnik za medije još pre dva dana je rekao da je glumica stabilno. Kako piše "Page Six" ona je sada u komi i bori se za život.

Svetsku javnost potresla je vest da je glumica doživela tragediju kada se u naselju Mar Vista u Los Anđelesu svojim Mini Kuperom zakucala u garažu. Automobil se zapalio, pa je En uz pomoć vatograsne službe i Hitne pomoći izvučena iz vozila i hitno prevezena u bolnicu.

Ona je odmah intubirana i u kritičnom je stanju, a prema najnovijim informacijama, ostala je bez svesti i pala je u komu.

- En ima plućnu povredu koja zahteva mehaničku ventilaciju, a njene opekotine zahtevaju hiruršku intervenciju - rekao je njen predstavnik za medije za "Page Six".

Inače, kako navodi ovaj medij, policija Los Anđelesa dobila je nalog za testiranje krvi glumice, kako bi se utvrdilo je li bila pod uticajem alkohola ili droga u vreme nesreće.

- Istraga je u toku, čekaju se rezultati iz krvi. Ako se pokaže da je En bila u alkoholisanom stanju, glumica bi mogla da bude optužena za prekršaj, sudar i beg - rekao je predstavnik policije.

Podsetimo, nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće. Vlasnik kuće je na sreću, nepovređen.

Mediji takođe navode da je bivša devojka Elen Dedženeris pobegla s mesta druge nesreće, pre nego što se vozilom zakucala u garažu. Navodno je prošla kroz znak "stop" i nepropisno vozila.

Video: Kako se ruši imperija Elen Dedženeris: Optužbe za mobing, bezdušnost, seksualno uznemiravanje...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA