Slavnu "dadilju" su silovali pred mužem: Popularna glumica objavila potresne detalje iz života

Progovorila je o silovanju koje se dogodilo 1985. godine, kada je imala 28 godina

  • 1
Screen Actors Guild Awards

Foto: Tanjug/AP

Glumica Fren Drešer, koja je osvojila svet ulogom u seriji "Dadilja", objavila je autobiografiju "Enter Whining" u kojoj će se naći intimni delova iz teškog perioda života.

Popularna Nani, odnosno Dadilja, kako su je zvali širom sveta zbog serije koja se emitovala devedesetih godina, progovorila je o silovanju koje se dogodilo 1985. godine, kada je imala 28 godina. Detalje tog nemilog događaja i posledica tog čina objavila je u svoj autobiografiji, koja je nedavno objavljena.

Ona u knjizi navodi da je jedne večeri, dok su ona i njen tadašnji suprug bili u kuhinji sa njenom prijateljicom, u njihov dom upali razbojnici. Fren i prijateljica su bile silovane, nakon što su im pretili pištoljima, a njen suprug Piter Mark Džejkobson je bio vezan i primoran da sve to posmatra.

- Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uslovnoj slobodni. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to uradio - rekla je Fren.

Policiji je dobro opisala počinioca pa su brzo uspeli da ga pronađu.

- Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli - ispričala je glumica. Sada zna da je zatvoren i da više nikome ništa neće učiniti nažao.

- Barem sam nakon svega imala taj završetak, koji mnoge žene nemaju. Ne moram da se bojim da ću ga sresti iza nekog ugla. Nakon što se to dogodilo, rekla sam prijateljima, ali nisam imala snage da nazovem svoje roditelje i kažem im šta se dogodilo - priznala je ona.

Glumica je prvi put o silovanju pričala 1996. godine jer joj je dijagnostikovan rak materice, a sada je u autobiografiji sve detaljno opisala.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA