Devojčica koja je pokorila svet lepotom proživela pakao: "Niko mi nije verovao, a on mi je spasio život"

- Svi su mi ponavljali: "Ne brini, sve je samo u tvojoj glavi" - rekla je ona

  • 1
Thylane Blondeau

Foto: Jonathan Paciullo / Sipa Press / Profimedia

Francuski model Tilan Blondo, još od 2007. godine nazivaju "najlepšom devojčicom na svetu" i taj laskavi nadimak nije dobila tek tako, međutim ona je otkrila nepoznate detalje o svom privatnom ivotu.

Za Tilan Blondo kažu da je "ubola genetski džek-pot", međutim ona je karijeru započela sa samo četiri godine, dok je prvu naslovnicu krasila sa šest, a te fotografije brzinom svetlosti obišle su sveta, ipak  njen ulazak u svet modelinga u najranijem detinjstvu značilo je i da lepa Tilan nije imala uobičajeno detinjstvo i da je rano morala da nauči šta znače red, rad, trud, disciplina i kako zaraditi novac.

Skandal koji je obeležio njenu karijeru još na samom početku umalo je uništio njenu budućnost, s obzirom na to da je slučaj sa naslovnicom za "Candeaux" na kojoj je kao desetogodišnjakinja pozirala obučena poput odrasle devojke u dekoltiranoj haljini sa visokim potpeticama, šokirao ceo svet.

Ipak, Tilan je uspela da prevaziđe spornu situaciju i nastavi da gradi karijeru u tišini. O njoj poslednjih godina pisalo samo zbog poslovnih uspeha sve do kraja 2021. kada je i sama otkrila da je bila u situaciji opasnoj po život.

Ona je najpre na svoje mreže okačila fotografije iz bolnice, a potom priznala da je imala nekoliko operacija nakon što joj je pukla cista na jajniku.

- Tri meseca nakon toga, stomak je opet počeo da me boli. Svi smo mislili da je to zbog operacije. Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, bila u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi ponavljali: "Ne brini, sve je samo u tvojoj glavi".

Tilan je završila u urgentnom nakon četiri dana, kada su je ponovo uveravali da je sve okej, te da će imati kontrolu za par meseci. Međutim, srećom, jedan od doktora video je ogromnu cistu na jajniku, te joj je, kako i sama priznaje, spasio život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA