Bred i Anđelina se tukli u avionu: Pit je sina Medoksa nazvao monstrumom, glumica pala dok je štitila decu

Nalazi navode da je Bred pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles i da je vređao sina Medoksa

  • 3
Anđelina Džoli, Bred Pit Foto: Profimedia Splash/Alamy

Anđelina Džoli je pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI (ime ženske osobe čiji identitet nije otkriven) jer su agenti američke obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg muža Breda Pita zbog indicenta koji se dogodio u privatnom avionu iz 2016. godine.

Glumica je tražila je objavljivanje dokumenata FBI oslanjanjući se na Zakona o slobodi informacija, a taj zahtev je podnela pre 4 meseca, odnosno u aprilu.

Američki mediji navodno su došli do izveštaja na 53 strane, u kojem je opisano sve šta se dogodilo u avionu.

Nalazi navode da je Bred pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles 14. septembra 2016. godine.

Pit je navodno rekao Anđelini da jedno od njihove dece (Medoks) "izgleda kao je***o dete iz Kolumbine".

Uvreda upućena bila je vezana za aluziju na masakr u srednjoj školi "Kolumbine" 1999. godine, kada su učenici Erik Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Bračni par je tada otišao u drugi deo aviona kako ih deca ne bi gledala, a Pit je Anđelinu navodno zgrabio i gurnuo na zid, potom je udario u plafon aviona i napravio rupu, piše "Yahoo". Napravio je štetu u letelici od 25.000 dolara.

Kada je jedno od njihovo dece počeo da vređa, Anđelina je nasrnula na njega kako bi ga sprečila da fizički napadne dete. Kako kaže, tada ga je zgrabila za vrat, a on se odgurnuo, pa je glumica pala i povredila leđa i lakat.

U jednom momentu jedno od dece je došlo i pitalo mamu da li je dobro, na šta je Pit odgovorio: "nije u redu, tvoja mama uništava porodicu". Tada je navodno Medoks dodao: "ne, ti si lud kretenu".

Kako ona opisuje, Bred se ponašao kao čudovište i stalno se žalio na njihovu decu. Ona je takođe dodala da je njena porodica bila u šoku kao i da nisu znali šta da rade.

Glumica je takođe dodala da je bilo napetosti tokom leta, te da se osećala kao Bredov talac.

Dok je Anđelina tešila decu, Bred je navodno prosuo vino i pivo na njeno ćebe kojim je bila pokrivena. Kaže da je bio pijan.

Podsetimo, u izveštaju iz 2016. zaključeno je da Bred Pit nije fizički zlostavljao svoju decu. Samo četiri dana kasnije, Anđelina je podela zahtev za razvod braka. Bred i Džolijeva u braku su bili 11 godina, a njihova bitka za decu i danas traje.

Podsetimo, glumica je pod lažnim imenom pokrenula tužbu u kojoj se navodi da je istražna kancelarija tužiteljki uskratila pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin "tadašnji muž … fizički i verbalno napao nju i njihovu decu dok je putovala privatnim avionom pre nekoliko godina", prenosi Yahoo.

On je oslobođen optužbi, a sada se spekuliše da se upravo Anđelina Džoli krije iza imena Džejn Do iako je izvor za strane medije rekao da je Džolijeva dobila svu potrebnu dokumentaciju tokom razvoda.

Kako se navodi, Džejn Do je podnela brojne zahteve za kopiju izveštaja spornog incidenta, te tvrdi da je FBI zatvorio istragu protiv njegog supruga, a da je o tome prethodno nije ni obavestio.

Navodi se i da se prestavlja pod pseudonimom kako bi zaštitila porodicu, a čini se da nije još podnela zvaničnu tužbu.

Bred Pit i Anđelina Džoli ne smanjuju sukobe od kada su se razveli, a slavni glumac je nedavno podneo tužbu protiv bivše supruge. On je optužuje da je nezakonito prodala svoj deo njihovog zajedničkog francuskog imanja dvorca Miraval.

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA