Bekama juniora pitali odakle mu novac za skup auto: Zbog odgovora svi urnišu "razmaženog tatinog sina"

Bruklin (23) postao je predmet sprdnje nakon što je na jednom snimku za TikTok otkrio kako mu je karijera "kuvara" pomogla da priušti sebi novi luksuzni sportski automobil

  • 9
Bruklin Bekam Bruklin Bekam, Printskrin: Instagram/brooklynbeckham

Popularni tiktoker Danijel Mek je objavio video u kom je zaustavio Bruklina Bekama u Los Anđelesu dok se vozio u svom skupocenom McLarenu P1, a Bekamov prvenac je sve iznervirao svojojm odgovorom.

Naime, model, kuvar, ambasador i šta sve ne, kao i sin Dejvida Bekama, Bruklin (23) postao je predmet sprdnje nakon što je na jednom snimku za TikTok otkrio kako mu je karijera "kuvara" pomogla da priušti sebi novi luksuzni sportski automobil.

Popularni tiktoker Danijel Mek je nedavno uhvatio najstarijeg sina multimilionera Dejvida i Viktorije Bekam dok je krstario Beverli Hilsom u svom crvenom McLarenu P1.

Mek je poznat po tome što u šetnji ulicom nasumično traži vozače skupih automobila pa ih onda pita šta rade i čime se bave u životu da to mogli da priušte.

S istim uzbuđenjem, iste stvari je upitao i Bruklina, koji često objavljuje snimke na kojima kuva razna jela kod kuće.

- Hej, čoveče! Kako zarađuješ za život? Tvoj auto je sjajan! - upitao ga je na početku Mek.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

Na vrhu snimka je napisao da automobil košta neverojatnih 1.2 miliona dolara (oko 140.000.000 dinara/1.200.000 evra) i da je izrađeno samo 375 primeraka.

- Ja sam kuvar - odgovorio mu je kratko i jasno Bruklin, a na to ga je Mek ponovno upitao:

- Ti si kuvar? Stvarno? Jesi li, kao najbolji kuvar na svetu?

Bruklin u je ponosno odgovorio: "Trudim se da budem. Samo sledite svoju strast. Što god vas čini srećnim, samo nastavite to da radite!"

Ovo sve je razjarilo korisnike Tik Toka i čitaoce britanskih portala, koji smatraju da je licemerno tvrditi da si automobil od milion funti zaradio kao kuvar, budući da nije poznato da Bekam zapravo zarađuje od ovog posla. Štaviše, mnogi veruju da Bruklina izdržavaju roditelji i da se on razmeće njihovim bogatstvom, zbog čega je pomalo dvolično to što je njegov savet za uspeh, pratiti snove.

Logično, posle svega, ispod Mekove objave samo su se nizali negativni i posprdni sarkastični komentari na račun mladog bogataša.

"Roditelji su mi bogati pa samo nekako živim", "Kako zarađujete za život? Rođen sam", "On nikada u životu nije odradio smenu u restoranu", "Rođen u multimilijunaškoj porodici i sada oženjen ćerkom milijardera. Ali on je kuvar", samo su neki od komentara na video popularnog tiktokera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ja

    20. avgust 2022 | 01:49

    Ljubomorni ljudi, koga briga da li mu je cale kupio auto ili on sam, cmizdre jer sami ne mogu da priuste ovakva kola

  • Др

    20. avgust 2022 | 07:48

    Па!?Знам неке који су носили гајбице , па се обогатили!!!!

  • Marko

    20. avgust 2022 | 13:38

    Po mom misljenju pitanje je veoma glupo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA