U Srbiji su ove papuče sinonim za modni promašaj: Pamela nosi kroks štikle, cena je "sitnica"

Pamela se odlučila da ponese papuče na štiklu, koje su prilično nepopularne i koje zahtevaju veliku hrabrost

  • 6
Pamela Anderson Pamela Anderson, Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/Erik Pendzich

Pamela Anderson oduvek privlači pažnju gde god da krene i šta god da radi. I dok je ta pažnja gotovo uvek pozitivna, sada je uspela da izazove veliki broj prilično negativnih komentara.

Naime, Pamela se odlučila da ponese papuče na štiklu, koje su prilično nepopularne i koje zahtevaju veliku hrabrost, koju glumica očigledno ima.

Naime, reč je o upečatljivom modelu Madame Mule, modnoj kolaboraciji Crocs - Balenciaga. Ovakav model može se naći u crnoj, beloj, ljubičastoj i zelenoj boji, a da biste kupili ovakve papuče potrebno je da izdvojite oko 625 dolara, odnosno oko 74.000 dinara.

Pamela je svoje krokserice ukombinovala sa belom majicom i lalnenim pantalonama do članaka. Belu kombinaciju začinila je neobičnom torbom od pruća koja podseća na korpu.

Kroksice na štiklu, ipak se mnogima ne dopadaju, iako je činjenica da Pamela može zaista da ih ponese i svejedno izgleda odlično. Posebno u Srbiji ove papuče važe za modni promašaj, koji ima gotovo svaka osoba, a koristi se za po kući.

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA