Ben Aflek posle 20 godina otkrio istinu: Evo zašto se on i Dženifer nisu venčali ranije

flek je rekao da su "deca blagoslov i dar koji se desio jer se nisu ranije venčali i da je to dokaz da se sve dešava sa razlogom

  • 3
Dženifer Lopet, Ben Aflek Foto: CPI+LSN / KCS Presse / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez venčali su se prošlog vikenda, skoro 20 godina nakon što je prvobitna svadba trebalo da se desi.

Oni su te 2004. godine otkazali venčanje u poslednjem trenutku, a kasnije su otkrili da je pritisak medija bio preveliki i da zbog toga njihova ljubav nije krunisana brakom.

Narednih godina su imali samo lepe reči jedno za drugo, a onda su obnovili vezu.

Ben je tokom ceremonije venčanja otkrio zbog čega misli da se nisu venčali pre skoro dve decenije.

Kako je ispričao izvor za "Mirror", Aflek je rekao da su "deca blagoslov i dar koji se desio jer se nisu ranije venčali i da je to dokaz da se sve dešava sa razlogom".

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goa

    27. avgust 2022 | 01:48

    Posle 20 godina ozenis zenu koju si hteo ceo zivot, i das ovakvu izjavu.... Glup si bato!

  • Kaća

    27. avgust 2022 | 23:30

    Nije Ben Aflek glup,nego je posle raspada svog braka sa Dzenifer ,odjednom shvatio ,da idu godine i posto mu se sve smucilo zbog raspada braka i zenečak ,!!!!! i nove zene OPET da TRAŽI, a vec je u godinama covek,daj da se čujem sa onom koju dobro poznajem i koja me nikada nije zaboravila. Tako je doslo do veze,a Džej Lo ,koja ga nije nikad mogla prezaliti.....resila da ga OVOG PUTA upeca.....i ona cveta,a on....samo dobro pogledajte svaku sliku od prvog pocetka njihove sadasnje veze .....na svim slikama on deluje ,,potpuno mi je sad svejedno ,, dok ona uvek ima pobednicki izraz.U svakom slucaju,bolje sto se sa njom ozenio,negi da luta zivotom sam i propadne.

  • K2

    27. avgust 2022 | 23:34

    Ova njegova izjava samo potvrduje moje već napisano.....nista on tu nije rekao....jer nema sta da kaže.....nije odusevljen ali sada već zna,da BOLJE. I da ne trazi više.REZIGNIRAO JE NA ZIVOT.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA