Madona opet napravila haos: Valjala se po podu u gaćicama, grlila WC šolju i pokazala grudi

Pevačica je nosila kratak kombinezon sa kožnim korsetom u kojem su bili čipkasti detalji za ovu priliku

  • 8
Madona Prinskrin: Instagram madonna

Posle nedavne nesumljive rođendanske zabave, 64, Madona ne prestaje sa provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

- Ponekad jednostavno morate da se zaključate u kupatilo... - napisala je Madona uz seriju fotografija na kojima se vidi nova boja kose, roze. Na rođendanskoj zabavi nosila je periku iste boje.

Madona je pozirala na fotografijama u kupatilu u kojem dominira crna, od pločica, toaleta do tepiha, a zidovi su prekriveni ogledalima.

Pevačica je nosila kratak kombinezon sa kožnim korsetom u kojem su bili čipkasti detalji za ovu priliku. Ukrasila je vrat mnoštvom ogrlica i zaokružila ga mesh najlonkama i crnim cipelama.

Na nekim fotografijama ležala je na podu, dok je gola bradavica virila iz korseta.

Kraljica popa nedavno je proslavila 64. rođendan sa prijateljima na raskošnoj zabavi na ostrvu Sicilija u Italiji. Madona je tom prilikom podelila video u kojem se maši sa dve žene koje sede pored nje u limuzini.

Pevačica je kasnije tokom žurke poljubila manekenku Endrua Darnela, a na jednoj fotografiji mu je čak lizla i bradavicu. Atmosfera sa uvrnutog rođendana završila se na četiri naslovne strane časopisa, od kojih je jedna magazin Paper.

Naslovna strana "Papira" inspirisana je zabavom, a takođe su celu 'zabavu' postavili na svoj Jutjub kanal. Madona je nosila nekoliko provokativnih i oskudnih modnih kombinacija, a te večeri poljubila je nekoliko njih.

- Ne bih to nazvala dosadom, nazvala bih to radoznalošću, željom da provociram ljude i probudim ih - rekla je ona, piše Dejli mejl.

Video: Madona kao plastična lutka: Neprepoznatljivo lice poznate pevačice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA