Britni Spirs nestala sa Instagrama: Ugasili joj profil zbog golotinje?

Pevačica se, međutim, redovno oglašava na Tviteru

  • 0
Britni Spirs, Britney Spears Foto: Profimedia/Jen Lowery/SilverHub

Pevačica Britni Spirs (40) poznata je po neočekivanim i golišavim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, međutim njen nalog na ovoj mreži više ne postoji.

Niko ne zna šta se zapravo dogodilo sa Instagram profilom poznate pevačice, a njeni pratioci su pomislili da je razlog uklanjanja profila njeno konstantno objavljivanje izazovnih slika, koje Instagram "kažnjava" tako da ih ukloni jer krše poslovnu politiku.

Ipak, postoje i oni koji smatraju da je, s obzirom na to da je Britni i dalje aktivna na Tviteru i sa pratiocima deli misli o sreći, profil na Instagramu obrisala sama.

- Učim da je svaki dan novi list i pokušavam da budem bolja osoba i radim ono što me čini srećnom. Da, danas biram sreću. Svaki dan sebi govorim da bi trebalo da otpustim bol i gorčinu koju nosim, i pokušavam da oprostim sebi i drugima za stvari koje su nekoga povredile - napisala je pevačica na Tviteru samo nekoliko sati nakon što je nestala sa Instagrama.

- Želim da budem neustrašiva kao kada sam bila mlađa i da ne budem toliko uplašena. Molim se da ima istine u Duhu Svetom i nadam se da je taj duh i sa mojom decom! Da, danas biram sreću i radost - dodala je.

Pevačici inače ovo nije prvi put da nestaje sa Instagrama. Nekoliko puta je sama pravila pauzu od te mreže, a uglavnom bi se vratila nakon nekoliko dana pa se mnogi nadaju da će tako biti i sada.

- Mnogi lošiji trenuci koje Britni ima ovih dana su samo deo prilagođavanja ovom novom poglavlju njenog života. Ona nije bila slobodna žena preko 13 godina. Sada je samo nebo granica - rekao je nedavno izvor za Page Six.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA