≫ 

Oglasio se sin Britni Spirs: "Hteo bih opet da je vidim, nadam se da ćemo pričati"

Džejnden je objasnio zašto se nije sa bratom pojavio na majčinom venčanju

  • 0
Britni Spirs, Britney Spears

Foto: Profimedia/Jen Lowery/SilverHub

Nakon što je ranije nedavno Kevin Federlajn, bivši suprug Britni Spirs, izjavio da njihovi sinovi Šon Preston (16) i Džejden Džems (15) ne žele viđati pevačicu, Džejden je izjavio za britanske medije da i on i Preston "žele samo najbolje" za svoju majku.

U seriji intervjua koji još nisu emitovani Džejden je, prenosi The Sun, majci poručio: "Volim te i želim za tebe samo najbolje. Možda ćemo jednog dana moći zajedno d sednemo i razgovaramo."

- Okolina koju je ona stvorila nije bila ugodna. Kad imaš 10 ili 11 godina, onda počinješ da shvataš neke stvari. Nema tu mržnje... Stvarno bih je opet hteo da je vidim. To bi me razveselilo, a razveselilo bi i Prestona - rekao je.

Dečaci trenutno žive u Los Angelesu sa svojim ocem i njegovom suprugom Viktorijom Prince, bivšom odbojkašicom. Nisu se pojavili na venčanju Britni Spirs i Sema Ašgarija, iako su bili pozvani.

- To jednostavno nije bio pravi trenutak za to. Ne kažem da nisam srećan zbog nje. Srećan sam zbog njih, ali ona nije pozvala celu porodicu. Da smo otišli samo ja i Preston, to bi sigurno završilo porodičnom svađom - rekao je Džejden.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Podsetimo, Federline je ranije ovog mjeseca izjavio da "dečaci nisu hteli da idu na njeno venčanje", a napomenuo je i da se osećaju neugodno jer Britni na Instagramu objavljuje svoje golišave fotografije.

Njegovu je izjavu Britni komentirala na Instagramu.

- Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje dece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da se razlog temelji na mom Instagram profilu. Bilo je to puno pre Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da treba da ih dam njihovom tati...- napisala je pevačica.

Video: Britni Spirs objavila eksplicitni snimak iz kreveta u toplesu: Opet svi začuđeni njenim ponašanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA