Džej Lo otkrila detalje o venčanju: Imali su stomačne probleme, a ovu Benovu rečenicu nikada neće zaboraviti

Pevačica je na svom sajtu podelila trenutke kada je bila najsrećnija, a nove fotografije ostavile su sve bez daha

  • 0
Jennifer Lopez Ben Affleck , Dženifer Lopez Ben Aflek Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez i Ben Aflek napravili su raskošnu ceremoniju koja je trajala tri dana povodom njihovog venčanja.

Fotografije sa venčanja smo već imali prilike da vidimo, a sada je pevačica objavila neke do sada neviđene, ali i jednu rečenicu koju joj je muž izgovorio u svom govoru.

- "Ovo je raj. Upravo ovde. Mi smo u njemu upravo." To je jedna od mojih omiljenih replika iz filma koji je Ben režirao, a koji se zove "Live by night". Rekao ju je u večeri našeg venčanja, u svom govoru, a ja sam pomislila da je to savršeno - napisala je Dženifer na svom sajtu na kom otkriva delove svog savršenog venčanja.

Džej Lo je podelila i nekoliko fotografija sa njihovog venčanja, te otkrila da je svakog dana, do njihovog venčanja, padala kiša, ali i da su svi imali stomačne tegobe. No, na dan njihovog venčanja sunce je sijalo, a njima je bilo bolje.

Kako je ispričala, pre probne večeri, Ben i ona su se smejali što se venčavaju u "njihovim godinama".

- Oboje smo bili u braku ranije i više nismo deca, ali je nekako sve izgledalo tako kao da je najlogičnije da to uradimo baš sada. Svačija priča je drugačija i svi imamo svoj put. Nijedan par nije isti, ali za nas, ovo je bio pravi trenutak. Ta noć je bila raj - istakla je pevačica, pa zaključila:

- Želim vam svima istu vrstu sreće... Onu do koje se teško dolazi, koja postane još slađa zbog toga što znate kroz šta ste prošli da biste do nje došli.

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA