≫ 

Rat u porodici Bekam! Viktorija razorena zbog svađe sa snajkom, sve je počelo incidentom na svadbi

- Stvari su postale nezgodne i to je potresa, slomljenog je srca - izjavio je bliski Viktorijin prijatelj

  • 6
Viktorija Bekam i Nikole Pelc Victoria Beckham Nicola Peltz Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Tanjug/AP

O Viktoriji Bekam se priča da je "razorena" zbog neslaganja sa ženom njenog sina Bruklina Nikol Pelc koje je počelo zbog zabune na njihovom venčanju. Naime, kako prenosi The Sun, njihovo prijateljstvo se ohladilo nakon što je Viktorija odlučila da zatraži momenat za "majku i sina" i zaplesala sa Bruklinom uz pesmu koja je trebalo da bude izvedena za njega i njegovu novu suprugu.

Pesmu je uživo izveo Mark Entoni, kum Kruza, najmlađeg sina Viktorije i Dejvida Bekama, a kako prenose mediji, Nikol (27) je u pratnji svoje majke izletela besna iz prostorije. Od tada, navodi se, mesecima nije javno podržala svoju svekrvu na društvenim mrežama, niti je prisustvovala na njenoj reviji nedelje mode u Parizu u julu.

- Viktorija voli da ima svu svoju decu oko sebe, tako najviše voli da provodi vreme. Uvek je bila tako topla i gostoljubiva prema devojkama svojih sinova i apsolutno je obožavala Nikol od prvog dana. Ali stvari su postale nezgodne i to je potresa, slomljenog je srca - izjavio je bliski Viktorijin prijatelj.

Viktorija i Dejvid Bekam, Bruklin Bekam i Nikola Pelc Foto: Tanjug/AP, Shutterstock, Profimedia

Prošlog meseca je izgledalo da je Nikol čak i udarila na svoju slavnu svekrvu kada je rekla da se njen muž osećao kao da je tokom svog života bio prisiljen na karijere u kojima nije uživao. 

- Bruklin je osećao veliki pritisak da zadovolji ljude svojom karijerom i da mu se to nije dopalo - izjavila je za Tatler Magazine.

U istom razgovoru je opisala i koliko je sada uzbuđen otkako je započeo novu kuvarsku karijeru, opisujući ga kako se često obraća njenom ocu, milijarderu i biznismenu Nelsonu Pelcu, za savet.

- Bruklin radi veoma uzbudljive stvari sa svojim emisijama, kao i sa poslovnim stvarima, i to je zaista slatko. Gledam ga kako zove mog tatu i govori: „Šta misliš o ovome?“ Volim da ga gledam kako uči od mog tate - izjavila je Nikol.

Na društvenim mrežama se priča i da je sam Bruklin odbacio bivšu Spajsicu, jer navodno, kada je bio Dan majki nije ni na koji način taj dan obeležio na svojim profilima.

Pre raskošnog venčanja Bruklina i Nikol u aprilu, koji je koštao 3 miliona dolara i koji je i Vogue fotografisao, Viktorija i glumica Nikol su bile pune hvale jedna o drugoj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    4. septembar 2022 | 09:31

    Viktorija je piznata po cicijastvu i “sefovanju” u porodici, e sad joj nova snajka dosla glave, i treba.

  • Xy

    4. septembar 2022 | 10:06

    Posesivna majka.

  • Mile

    4. septembar 2022 | 11:13

    Ako želi da demonstrira moć pred svima nad snajkom, trebalo je da pokupi neku jadnicu sa ulice i proba nad njom, a ne nad devojkom čija je porodica deset puta bogatija od Bekamovih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA