Bivši muž Britni Spirs zaradio na intervjuu u kojem je pričao o njoj: Kevin Federlajn uzeo 1,7 miliona funti

Kevin, koji je nezaposlen, za ovaj intervju je uzeo novac i otkrio sve što zna o Britni

  • 0
Britni Spirs i Kevin Federlajn, Britney Spears, Kevin Federline Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Bivši suprug Britni Spirs (40), Kevin Federlajn (44), u nedavnom intervjuu za "60 minutes Australia" progovorio je o njenom odnosu sa sinovima, braku, te starateljstvu. 

Navodno je za to plaćen 1,2 miliona evra, piše "The Mirror". 

Bivši plesač smatra kako je otac spasio pevačicu držeći je pod svojim nadzorom, a tvrdi da on nije bio uključen u starateljstvo i nadzor nad njom.

- Nisam bio uključen u ništa od toga, tako da stvarno ne znam kako je došlo do starateljstva. Ne znam čija je to odluka bila. Sve što znam je da ima porodicu koja je zabrinuta za nju i koja pokušava da učini sve što može kako bi joj pomogla - izjavio je Kevin.

Inače, kako piše "The Mirror", Kevin, koji je nezaposlen, za ovaj intervju je uzeo novac i to oko 1,7 miliona funti, odnosno 1,2 miliona evra.

Federlajn je ranih 2000-ih bio pevačicin prateći plesač. Četiri godine kasnije započeli su romansu. Dve godine su bili u braku tokom kojeg su dobili dva sina.

Nakon raspada braka, piše "Daily Mail", Kevin se trudio da drži sinove podalje od pravnih sporova, problema s mentalnim zdravljem i raspadom porodice kojima je njihova majka punila naslovne strane.

- Celu ovu stvar bilo je teško gledati, još teže proživeti, a najteže gledati moje dečake koji kroz to prolaze. To je najizazovnija stvar koju sam ikad morao napraviti u životu - rekao je on.

Nakon što je oslobođena očevog starateljstva, prema kojem je on imao kontrolu nad većim delom njenog finansijskog i privatnog života, Britni je došla u centar pažnje javnosti. Počela je da objavljuje svoje golišave fotografije zbog čega je Federlajn osetio da se mora izviniti svojim sinovima.

- Pokušavam da im objasnim da je to možda samo još jedan način na koji se pokušava izraziti, ali to ne umanjuje učinak koji to ima na njih. Teško je. Ne mogu zamisliti kakav im je osećaj da budu tinejdžeri i da idu u srednju školu - rekao je i dodao da dečaci vole svoju majku.

Iako je Federlajn tvrdio da sinovi ne žele da je vide, Džejden (15) je otkrio u intervjuu da on i brat žele Britni sve najbolje i da se nadaju da će moći nekada da zajedno sednu i popričaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA