Voditelj ismevao Dikaprija: Čestitao Zendaji 26. rođendan, pa poručio da je prestara za glumca

- Kad imaš 26 godina, to je čudan uzrast u Holivudu - rekao je on

  • 0
Kenan Tompson, Leonardo Dikaprio i Zendaja Printskrin: Youtube/ captainpetrova, Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Robyn Beck / AFP

Na sinoćnjoj dodeli Emi nagrada voditelj i komičar Kenan Tomson se našalio na račun glumca Leonarda Dikaprija u uvodnoj reči. 

Kao i uvek, na ovom događaju bude zanimljivo, a sinoć je, osim nagrada koje su podeljene, jedan detalj privukao pažnju.

Komičar Kenan Tompson je u svom uvodnom obraćanju podsetio publiku da je Zendaja prošle nedelje napunila 26 godina i iskoristio priliku da se našali na račun Leonarda Dikaprija, kojeg bije glas da izlazi sa mnogo mlađim ženama, koje uglavnom nemaju više od 25 godina.

- Zendaja je prošle nedelje napunila 26 godina, srećan rođendan. Kad imaš 26 godina, to je čudan uzrast u Holivudu. Dovoljno si mlad da glumiš srednjoškolca, ali si prestar da izlaziš sa Leonardom Dikapriom - dodao je voditelj.

Zendaja se, kao i svi u publici, nasmejala, pa je rukom prekrila lice.

Ovo nije prvi put da voditelji ismevaju Dikaprija. Na dodeli Zlatnog globusa 2014. godine,Tina Fej predstavila je zvezdu "Vuka s Vol Strita" pozornici rekavši: "A sada, poput vagine supermodela, svi poželimo toplu dobrodošlicu Leonardu Dikapriju".

Ejmi Šumer je rekla na ovogodišnjoj dodeli Oskara: "Leonardo Dikaprio, šta da uopšte kažem o njemu? Toliko je učinio u borbi protiv klimatskih promena i ostavio za sobom čistiju, zeleniju planetu za svoje devojke."

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA