Kanje Vest progovorio o roditeljstvu: Uvek važi isto pravilo, čak i za Kim Kardašijan

Reper objašnjava kako je starleta u 80 odsto slučajeva ta koja se brine o njihovim naslednicima

  • 0
Kim Kardashian Kardasijan Kanje Vest Kanye West Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan je u februaru 2021. godine podnela zahtev za razvod od Kanjea Vesta, posle skoro sedam godina ljubavi. Zajedno, dobili su četvoro dece, ćerke Nort i Čikago, te sinove Psalma i Sejnta.

Pre nekoliko dana, kratko se dotakavši kritika koje je dobio zbog "Alo Mind" podkasta, reper se osvrnuo i na roditeljstvo s bivšom, te objasnio kakav je sistem sada na snazi - uprkos raznim pričama koje i dan-danas kolaju na tu temu kada su njih dvoje u pitanju.

- Porodični dom je u stvari crkva, najbitnija. Do dana današnjeg, sa Kim se i te kako savetujem i pomažem joj, jer to će danas-sutra da pređe i na našu decu. Ona je tada koja ih u 80 odsto slučajeva podiže i vaspitava - rekao je on, prenosi "People".

U novim "Kardašijanovima", javnost je imala prilike da vidi kako se njih dvoje snalaze po tom pitanju i, po svemu sudeći, nema neke posebne drame. Kim je i naglasila kako želi da on bude prisutan, bez obzira na to kako oni, kao bivši supružnici, "stoje".

Svojevremeno, tokom razgovora s Robin Roberts, Kim je istakla kako su i ona i reper veoma otvoreni, ali da mlađa deca ne razumeju još šta je to razvod. Starija, pak, znaju šta se događa.

- Morate da im se nađete. Bez obzira na to šta vam se još u životu dešava, morate da pronađete vremena da porazgovarate s njima i odgovorita na sva njihova pitanja. Svakodnevno. Znate, Kanje i ja ćemo zauvek biti porodica. Zato i delujemo udruženim snagama. Nije baš bajka, ali tako je, kako je - izjavila je ona.

Video: Breno, ti li si?! Ne, to je Kim Kardašijan: Iskopirala našu pevačicu u srebrnom bikinu pa pršti jako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA