"Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu": Nakon priča o prevari, oglasio se Adam Levin i otkrio pravu istinu

Povodom takvih navoda oglasio se i sam pevač na Instagramu, tvrdeći da je ugrozio svoj brak zbog kontakta sa drugim ženama, ali da ljubavnu aferu nije imao

  • 0
Adam Levine Foto: Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovih dana pevač grupe "Maroon 5" , Adam Levin, optužen je od strane Instagram modela Samner Stroh da je sa njom pre godinu dana imao ljubavnu aferu i da je prevario svoju suprugu Behati Prinslo.

Samner je odlučila da svoju TikTok slavu iskoristi tako što će otkriti sa kim je imala aferu pre godinu dana. Iako je ovo ciljano uradila, kao što i sama kaže, nije imala izbora, s obzirom na to da je njena drugarica, koja je imala informacije i dokaze o navodnoj aferi, pretila da će sve to prodati tabloidima.

Ona nije želela to da prihvati, pa je odlučila da je pretekne i sa svojom pričom izađe sama u javnost.

Naravno, oštre osude su odmah počele da izbijaju u komentarima, a mnogi su se nadovezali na činjenicu da je i Behati Viktorijas Sikret model, ujedno i prelepa majka koja nije zaslužila da joj se ovo dešava.

Povodom takvih navoda oglasio se i sam pevač na Instagramu, tvrdeći da je ugrozio svoj brak zbog kontakta sa drugim ženama, ali da ljubavnu aferu nije imao.

-Puno toga se trenutno priča o meni i hteo bih da razjasnim šta se dogodilo. Nisam dobro procenio situaciju koketirajući s bilo kim ko nije moja supruga. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tokom teškog perioda u mom životu - napisao je i nastavio:

- U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Rešio sam to i preduzeo proaktivne mere da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti dovoljno naivan i glup da rizikujem jedinu stvar koja mi je zaista važna, bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno - zaključio je.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA